VELIKA LJUBAV

Danijela Dvornik pokazala rijetke fotografije s vjenčanja s Dinom: 'Bili smo najčudniji mladenci'

21.11.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Zajedno su bili 21 godinu, no njihova priča još itekako traje u njezinu srcu. Danijela Dvornik prisjetila se ponovo svog vjenčanja s najvećom ljubavi u životu, preminulim hrvatskim glazbenikom, kraljem funka Dinom Dvornikom. Objavila je nikad viđene fotografije s njihova svadbenog slavlja

'Naletjela sam kod mame na neke fotografije. Tog dana, 12. kolovoza 1989., u 19.10 vjenčali smo se skromno, bez ikakvog glamura, u krugu najbližih. Bili smo najčudniji mladenci i ja vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana, mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino me pratio na biciklu', prisjetila se Danijela Dvornik.

Dino Dvornik, uvijek osebujan stilom, i na svom je vjenčanju bio poseban i ispred svog vremena. I dok bi danas bio apsolutno u trendu, bijela košulja, leptir-mašna i tregeri hrabra su kombinacija za mladoženju s početka 90-ih. Danijela je imala drukčiji stil, pomalo boemski, ni nalik onom tadašnjih splitskih cura.

Svojevremeno je otkrila da je Dino zakasnio na vjenčanje, ali da mu to, naravno, nije zamjerila. 'On je jednostavno bio zaigran. Živio je sto na sat, pa ono dok prkneš, prkneš. Znao je da neće doživjeti penziju. Samo što ja u to tad nisam virovala', ranije je izjavila udovica kralja funka.

Dino Dvornik i ona upoznali su se na kućnom partyju. 'Bio je iskren i blesast. Prišao mi je i rekao: 'A zašto ti i ja ne bi osjetili vibracije?' Bio je uporan. Te večeri puno smo razgovarali, a on je na kraju zaspao na kauču', ispričala je Danijela. Odmah je znala da je Dino onaj pravi.

  • +2
Danijela i Dino Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL