ZA NJU LJETO JOŠ TRAJE

Za sliku u bikiniju Danijela Dvornik dobila komplimente: 'Najljepša baka na svijetu'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 20.09.2018 13:38
  • Objavljeno 20.09.2018 u 13:38
Danijela Dvornik

Danijela Dvornik

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Još kratko vrijeme Danijela Dvornik provest će na otoku Braču, gdje provodi svako ljeto, a prije negoli se vrati u Zagreb, odlučila je vrijeme u potpunosti iskoristiti za uživanje na plaži

Na svom, kako ga naziva, 'otoku sreće', Danijela Dvornik i dalje uživa. Nakon što se u Zagreb vratila njezina Pikulica, unučica Balie Dee, Danijela Dvornik produžila je odmor kako bi napunila baterije za dane kada se vrati u metropolu.

A da će joj energije trebati, dovoljno je pogledati neku od snimki malene Balie Dee, iz kojih je vidljivo da je samo pitanje dana kada će malena prohodati.

No, upravo zahvaljujući čuvanju Balie, koja je s njom provela nekoliko dana dok su Ella Dvornik i Charles Pearce zbog poslovnih obaveza bili prvo u Sarajevu, a potom i u Velikoj Britaniji, Danijela Dvornik svoje je tijelo dovela u top formu.

  • +6
  • +3

Danijela Dvornik

Izvor: Facebook / Autor: Facebook

Rana buđenja, duge šetnje i plivanje u moru ostavili su traga, pa je Danijela, nakon što je objavila fotografiju u bikiniju, za istu dobila pregršt komplimenata.

'Najlipša baka..nona..na svitu', 'Izgled zadovoljne žene', samo su neki od komplimenata koji su, vjerujemo, itekako imponirali poznatoj baki.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!