ISKRENA VODITELJICA

Antonija Blaće otkrila kako se osjeća nakon treninga: 'Pola sata sjedim u autu da ne plašim ljude po cesti'

12.02.2019 u 12:14

Bionic
Reading

Prije je omiljena televizijska voditeljica i producentica kako je izjavila - mrzila teretanu, a sad se šali da zbog navika koje je stekla treninzima 'maltretira' sve oko sebe, glumi gurua i dijeli savjete. Nakon jednog od treninga Antonija Blaće je sa svojim fanovima podijelila što je ono što je muči kad je riječ o odlascima na vježbanje

Simpatičnu šibensku voditeljicu javnost je upoznala kao 'bucku' u prvom izdanju Big Brothera, no Antonija Blaće rado je otkrivala i kako se osijećala i što sve poduzima do dostigne željeno, a zadnjih godina intenzivno ubire komplimente na račun izgleda. Svoj dobar izgled duguje genima, ali i vježbanju.

'Obožavam trenirati. Obožavam. Ali neke stvari vezane uz trening su mi stvarno 'mrak na oči'. Prvo, izađem crvena ko' paprika pa pola sata sjedim u autu da ne plašim ljude po cesti. A drugo - to prokleto pranje robe svaki dan i sušenje za novi trening. Prvo vjerojatno nikad neću riješiti, a drugo sam uspjela!', poručila je Antonija Blaće pored fotografije.

'Kad vidiš da iz dana u dan napreduješ i da podižeš sve teže utege, to ti čak postane i lagana opsesija. Vježbanje te potakne da se bolje hraniš. Inače sam voljela zdravu hranu, ali sam imala problem s disciplinom i preskakala sam obroke, a to je najgora varijanta. Bilo mi je teško naviknuti se da jedem pet puta dnevno, no shvatila sam da je to nešto najljepše – jedeš, a mršaviš!', izjavila je ranije Antonija.

Voditeljica i producentica njeguje prirodni izgled, nije se dodatnim intervencijama počela pretvarati u sveprisutni slični oblik 'obraščića, usana i noseva'.

  • +9
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL