EMOTIVAN SUSRET

Antonija Blaće izvela supruga u kino, grlila Andriju Miloševića

23.01.2019 u 13:23

Bionic
Reading

Premijera komedije 'Taxi Blues' s glavnim glumcem filma kojeg je domaća publika zavoljela kroz serije 'Andrija i Anđelka' i 'Budva na pjeni od mora' privukla je u utorak navečer brojne poznate osobe. Andrija Milošević se raznježio kad je ugledao Antoniju Blaće i njezinog supruga, vaterpolista Hrvoja Brlečića

Vječno nasmijana i pozitivna voditeljica i producentica sinoć je sa suprugom Hrvojem Brlečićem uživala u premijeri novog filma svog prijatelja Andrije Miloševića. Glumac se posebno razveselio njezinom dolasku te je s njima popričao, a na kraju srdačno izgrlio Antoniju.

Antonija i popularni crnogorski glumac upoznali su se još 2011. godine kad su zajedno radili prvi regionalni RTL-ov avanturistički show 'Survivor'.

Omiljena voditeljica je krajem lipnja 2018. proslavila treću godišnjicu braka s voljenim Hrvojem. Dvoje Šibenčana uplovilo je u bračnu luku u srcu Zagreba, u Crkvi svetog Marka na Gornjem Gradu pred dvjestotinjak uzvanika. kad se tome pribdoda i vezu prije razmjene zavjeta, gotovo desetljeće dijele ljubav i najčešće su uvijek dobro raspoloženi, gdje god se pojavili.

Često izjavljuje da je Hrvoje njezina najveća podrška.'Sve brige doma donosim. On je mudri gledatelj i ima neki televizijski talent', izjavila je ranije simpatična Tonka.

  • +5
U Cineplexxu City Center One održana premijera filma Taxy Blues Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL