MJESEČNI HOROSKOP

Kolovoz Vagama donosi ljubavnu ekstazu, Lavovima pohotu, Djevice će pribjegavati ljubavnoj špijunaži, a Blizanci izbjegavanju obveza

01.08.2019 u 06:46

Bionic
Reading

Bilo da su u vezi, bilo slobodne, Vage će se u kolovozu nalaziti u ljubavnoj ekstazi, a Lavovi će najmanje do 18. kolovoza biti najpohotniji znak. Djevice će do sredine kolovoza moriti sumnje u vezi s partnerom ili simpatijom, pa će u potrazi za odgovorima pribjeći i špijunaži. Blizanci će sve podrediti zabavi te po nekoliko dana zaboravljati da postoje i obaveze

Kao što i dolikuje, Ovnovi će vrhunac ljeta provoditi u sportu, kupanju, zabavi i večernjim izlascima. Veze i brakovi prolaze kroz fazu stabilnosti, a ako ste slobodni, nećete se moći požaliti na manjak prilika za ljubavne susrete. Ne sanjarite o iznenadnim dobicima na lotu ili u kladionici, nego skrešite troškove, makar morali skratiti ljetovanje.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će situacija postajati sve zbrkanija, osobito ako su u braku. Mogli biste biti lažno optuženi za nevjeru. Slobodnjaci će se najbolje zabavljati u domaćem okruženju i u društvu bliskih prijatelja. U nekoliko navrata viša sila spriječit će vas da na vrijeme stignete na posao ili važne sastanke. Isprva će vam prijetiti sukobi, no spretno ćete se izvući iz nevolje i nadoknaditi propušteno.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, želite li upoznati nekoga dovoljno zanimljivog za vaš osebujan ukus, počnite izlaziti na mjesta kakva inače izbjegavate. Teško ćete se prisiljavati na izvršavanje obaveza, no budete li neprofesionalni, nećete izmaknuti oštrom oku šefa ili cinkaroša. Novac se neće dugo zadržavati u vašim rukama jer ćete padati na skupe provode i stvarčice koje vidite u reklamama.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će početkom mjeseca partner iskazivati laganu netrpeljivost, ali neće iznijeti razloge. Provjerite jeste li nešto skrivili. Ako se ne možete sami dosjetiti, otvoreno ga pitajte u čemu je problem. Ne dobijete li odgovor, znači da voljeni ima problema izvan veze. U prva tri tjedna nećete biti oduševljeni financijskim stanjem, ali iza brda se kotrljaju novi poslovi.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pohotnim Lavovima u sretnoj vezi partner će biti zahvalan, no klimavi bi odnosi mogli biti dokrajčeni da bi se nesmetano posvetili zavođenju. Večeri ćete provoditi razuzdano sve do kraja vladavine Lava 22. kolovoza. Ako ne možete izbjeći rad ili učenje, naći ćete snage za kvalitetno obavljanje zadataka. U dobrom ste raspoloženju pa vam obaveze ne izgledaju kao pretežak teret.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Do sredine kolovoza Djevice će moriti sumnje u vezi s partnerom ili simpatijom. U potrazi za odgovorima pribjeći ćete i špijunaži. Ljubavne okolnosti bivat će sve povoljnije prema kraju mjeseca. U najmanju ruku znat ćete na čemu ste. Do 19. kolovoza bit ćete bezvoljni i nemotivirani, no vaše urođene radne navike spriječit će vas da se odate zabušavanju. Živnut ćete u nastavku mjeseca.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će vjerovati da su pronašle srodnu dušu (i tijelo), što će u mnogim slučajevima biti istina. Druženje s voljenim i ispunjavanje njegovih želja bit će vam apsolutan prioritet. Bila bi šteta da u kolovozu morate raditi, no srećom su vam planeti povoljno položeni pa će se većina Vaga bar dio mjeseca naći na godišnjem. Budete li slušali srce i trošili kao pijani milijunaš, krajem mjeseca doživjet ćete bolno otrežnjenje.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni će se osjećati zbrkano jer neće moći dokučiti namjere i osjećaje voljenog. Zbunjenost će biti tim veća što ste duže u vezi. Ne budite napasni u pokušaju da rasvijetlite misterij. Pronaći ćete jedva dovoljno motiva da obavite što morate. Za vaše šefove ili klijente bilo bi najbolje da ne zahtijevaju od vas ništa više od minimuma. Oko 23. kolovoza postat ćete voljniji raditi i surađivati.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će htjeti da svi znaju koliko su sretni u vezi ili koliko strastveno zaljubljeni u nekog tko im je zapeo za oko. Bit ćete potpuno nesuzdržani, što će nekima biti simpatično, ali će većinu sablazniti. Ne pravite se važni i ne uzrokujte zavist. Dotad sretne okolnosti malo će se pokvariti oko 20. kolovoza. Nadređeni će vam natovariti veće odgovornosti, a možda i tražiti vaš prijevremeni povratak s godišnjeg odmora.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će imati dovoljno slobodnog vremena, ali ga neće znati kvalitetno iskoristiti. Do 18. kolovoza držat ćete se prilično povučeno i odgađati privatne susrete dok se ne budete osjećali vedrije. Nemojte težiti krupnim promjenama na ljubavnom planu. Posvetite se dovršavanju poslova koje zbog tromosti razvlačite duže vrijeme. Razmišljat ćete o novom izvoru prihoda i naići na nekoliko zgodnih ideja.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će biti vrlo aktivni na društvenom planu, ali će ih brojnost kontakata često umarati. Više puta doći ćete u raskorak s partnerom vezano za plan aktivnosti ili potrošnje. Kako god postupili, neće biti idealno. Prva polovica mjeseca bit će baš naporna. Čak će vam i jednostavni poslovi oduzimati više vremena nego što ste predviđali. Od 23. nastupa blago olakšanje.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribama neće cvasti ruže. Povremene nesuglasice i sukobi znak su da drugoj strani nije svejedno kakav vam je odnos i da obraća pažnju na ono što radite i govorite. Ako se trudite osvojiti nekog, bit ćete mekana srca i stoga potencijalna žrtva neiskrenosti i izrabljivanja. Spremno ćete priskakati u pomoć kolegama, makar to značilo prekid ili odgodu odmora. Neke od situacija koje izbiju na poslu bit će urnebesne.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u kolovozu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia