MODNI ZAOKRET

Zbogom štiklama: Carrie Bradshaw zbog ove se udobne obuće odrekla omiljenih manolica

06.02.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Dugi niz godina manolice vjerno prate glavnu junakinju ‘Seksa i grada’ u brojnim avanturama po New Yorku, no u petom desetljeću života i spin-offu hit serije, čija se druga sezona ovih dana naveliko snima, Carrie Bradshaw napokon je prigrlila udobnost

Sudeći po najnovijim fotografijama sa seta druge sezone serije ‘I tek tako...’, omiljena spisateljica s malih ekrana prigrlila je veliki povratnički trend u svijetu obuće.

Umjesto omiljenih štikli s potpisom Manola Blahnika, Carrie Bradshaw sada nosi klompe, no ne i bilo kakvu verziju.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: Jason Howard / INSTAR Images / Profimedia

Okorjela ljubiteljica nošenja štikli u svakoj prigodi sada nosi klompe s monogramom talijanskog Guccija, čiji dizajn neodoljivo podsjeća na model Boston s potpisom brenda Birkenstock - najpopularniji model klompi, ali i obuće općenito, u protekloj godini prema istraživanju Lysta.

Dizajnerske klompe s kojima se nakratko oprostila od manolica Carrie je nosila s ležernom kombinacijom sportskih čarapa, trenirke i velikog ogrtača.    

U prvoj sezoni spinoffa ‘I tek tako...’ Carrie se silom prilika morala oprostiti od omiljenih manolica nakon što je podvrgnuta operaciji kuka, Dane oporavka provodila je u prepoznatljivim Arizona sandalama brenda Birkenstock s čijim se dizajnom protekle godine pozabavio njezin omiljeni dizajner obuće, Manolo Blahnik.