UZBUDLJIVA SURADNJA

Nosila bi ih i Carrie Bradshaw: Ovako izgledaju Birkenstock natikače kada ih dizajnira slavni Manolo Blahnik

14.03.2022 u 13:02

Bionic
Reading

Nakon predstavljene suradnje s modnom kućom Dior i njemačkim brendom Jil Sander, najpoznatiji brend anatomskih natikača udružio je snage s Manolom Blahnikom, proslavljenim dizajnerom obuće čije je cipele na malim ekranima proslavila glumica Sarah Jessica Parker

Glasine o modnoj suradnji njemačkoga brenda Birkenstock i Manola Blahnika protekloga tjedna napokon su se obistinile. Na društvenim mrežama otkriveno je kako izgleda njihova zajednička kolekcija stvorena od sedam modela obuće, a očekivano najveću pažnju dobile su anatomske natikače Arizona i klompe Boston s prepoznatljivim dizajnerskim potpisom Manola Blahnika.

Po uzoru na modro plave salonke kakve je popularizirala Carrie Bradshaw iz ‘Seksa i grada’, kultna obuća brenda Birkenstock zablistala je u kraljevski plavom baršunu, a prepoznatljivi blještavi detalj s Blahnikovih salonki na njima je predstavljen u formi kopči.

I upravo tako stvorena je moderna verzija popularnih manolica koja spaja glamur i vrhunsku udobnost, a koja bi se dopala i strastvenoj ljubiteljici visokih potpetica kao što je Carrie Bradshaw.

Kolekcija Manolo Blahnik x Birkenstock dolazi u dva navrata. Dana 24. ožujka u prodaju će biti lansirana baršunasta verzija natikača Arizona i klompi Boston, a verzije klasičnih modela od crne kože i baršuna boje fuksije također prate prvi prodajni val na mrežnoj stranici brenda Birkenstock 1174 i Manola Blahnika.

Iako za sada nisu otkriveni detalji drugog prodajnog vala, potvrđeno je kako se može očekivati u lipnju ove godine.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju