NEODOLJIVOG DIZAJNA

Omiljena ljetna obuća Kate Middleton zablistala u novom ruhu

03.02.2023 u 13:50

Bionic
Reading

S približavanjem proljetnoj sezoni, čuvena dizajnerica Diane Von Furstenberg i poznati brend obuće Castañer donose kolekciju neodoljivih, printanih espadrila

Odbrojavanje do sunčanih dana konačno može početi. Uskoro će se dugi kaputi, debela pletiva i šalovi prenijeti na dno naše garderobe, ustupajući mjesto lepršavim haljinama, skraćenim topovima, sunčanim naočalama i ljetnim sandalama. U ovoj posljednjoj kategoriji Castañer espadrile uzdigle su se u rang gotovo neizostavnih. Vrlo popularne među slavnim damama, uključujući Kate Middleton i Meghan Markle, ove cipele od konopa kombiniraju umijeće izrade, tradiciju i stil za vrlo poželjan mediteranski izgled.

Ovaj obiteljski brend već stotinu godina ne podliježe trendovima, već bira bezvremenost svojih komada, no to ga ne sprječava da kroz promišljene suradnje redizajnira svoje kultne modele. Posljednje veliko ime u svijetu mode s kojim su ostvarili suradnju – dizajnerica Diane Von Furstenberg.

Poznata po svojoj ljubavi prema živim bojama i uzorcima, Von Furstenberg unosi razigran i senzualan izgled sa životinjskim printovima i vlastitim usnama, oboje ovjekovječenim na fotografiji Andyja Warhola iz 1977. godine.

  • +3
Castaner x Diane Von Furstenberg Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Von Furstenberg koristi paletu boja koja se kreće od crvene, narančaste, bijele, ljubičaste, ružičaste, smeđe, zlatne i crne. Ravne espadrile, na punu petu ili s blok potpeticom, neke s impozantnim vezicama na gležnju, kao i sandale s isprepletenim remenčićima nose ženstvenost, glamur i praktičnost kojoj čuvena dizajnerica oduvijek teži.

Capsula kolekcije obuće Diane Von Furstenberg x Castañer namijenjena sezoni proljeće-ljeto 2023. godine u prodaji će biti dostupna od ožujka.

Kao i ostali proizvodi u katalogu španjolske tvrtke, espadrile s potpisom Von Furstenberga proizvode se u potpunosti ručno u lokalnim radionicama obiteljskog poduzeća. Kolekcija je dizajnirana za odvažne i snažne žene.