EMILY RATAJKOWSKI

Zavodljivo izdanje: Plavokosa ljepotica podiže temperaturu u bikiniju koji je sama osmislila

16.07.2020 u 15:50

Bionic
Reading

Atraktivna Emily Ratajkowski, model i glumica, brojne je obožavatelje razveselila najnovijom objavom na Instagramu gdje ima narastajuću vojsku fanova

Zgodna Amerikanka koja se proslavila golišavim pojavljivanjem u spotu Robina Thickea, nastavila je graditi uspješnu karijeru u svijetu showbizza.

Poduzetna Emily koja na Instagramu ima nevjerojatnih 26.6 milijuna pratitelja, aktivna je na društvenim mrežama gdje na radost svojih fanova, često objavljuje fotografije u svojim seksi izdanjima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍦

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily čiji je zaštitni znak duga tamna kosa, iznenadila je svoje obožavatelja pretvorivši se u plavušu, no svi se slažu kako joj dobro pristaje.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljepotica se ne srami svoga tijela te je najbolja reklama za svoj brend kupaćih kostima Inamorata pa se na plaži pohvalila crnim seksi bikinijem.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Komplimenata nije nedostajalo što na račun vitke figure, a što na račun zavodljivog kupaćeg kostima u kojem je nemoguće proći nezapaženo.

Inače, Emily izolaciju zbog globalne pandemije koronavirusa odrađuje sa svojim suprugom Sebastianom Bear-McClardom s kojim se prije dvije godine iznenada vjenčala nakon nekoliko mjeseci veze.