S NJIM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Ovaj je klasičan kupaći kostim popularan više od 70 godina, a slavne ljepotice i danas su mu vjerne

16.07.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Ako ste pokušali naručiti crni jednodjelni badić na stranicama popularnih high street trgovina, vjerojatno ste primijetili da su gotovo svi modeli rasprodani. Sličan scenarij zatekli smo na stranicama H&M-a, Asosa i Zare, a postoji i dobar razlog za to

Dobro znamo da kupovina kupaćih kostima nije ugodna za svakoga - neki je vole, neki je preziru, dok je treći u potpunosti izbjegavaju. No, svi mi volimo pronaći kupaći kostim u kojem ćemo se osjećati ugodno i izgledati sebi u ogledalu privlačno. Crni jednodjelni kupaći kostim sigurno vas neće iznevjeriti.

Od princeze Diane do Sarah Jessice Parker, klasičan crni jednodjelni kupaći kostim omiljen je izbor slavnih ljepotica kroz povijest. Postoji dobar razlog zašto je putena Marilyn Monroe davnih 1950-ih nosila crni kupaći kostim. Osim što jednodjelni kupaći kostim vješto prikriva nedostatke u predjelu trbuha i kroti obline, crna boja vizualno stanjuje figuru.

Upravo zato, čak i 70 godina kasnije, crni kupaći kostim neumorno kupuju žene diljem svijeta. Kate Moss se nakon godina odricanja konačno opustila i nabacili koji kilogram, a spas je pronašla upravo u jednodjelnom kupaćem kostimu u crnoj boji koji je prikrio trbuščić.

Ovaj modni klasik vole čak i žene koje su te sreće da nemaju problema s kilogramima. Manekenke Devon Windsor, Sofia Richie, reality zvijezda Kourtney Kardashian i glumica Elizabeth Hurley samo su neke od slavnih ljepotica koje su unatoč istesanoj figuri vjerne ovom kupaćem kostimu.

Dokaz da je crni badić, baš poput male crne haljine, modni klasik s kojim je nemoguće pogriješiti je i taj što izgleda vrlo elegantno i damski. Možda ga je zato voljela i jedna od najvećih dama i modnih ikona - princeza Diana.

Modeli iz high street trgovina