nadolazeći hit

Zavodljive i beskrajno ženstvene: Ovoga ljeta poželjet ćete nositi ovakve haljine

26.03.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Dior je u Parizu predstavio kolekciju inspiriranu španjolskom modom - volanima koji ostavljaju otvorena ramena pružajući dojam ženstvenosti i senzualnosti. Mnoge će na prvi pogled zavoljeti ovu kolekciju koja je najavila nadolazeći trend: maksi haljine otvorenih ramena

Što vam prvo pada na pamet kada pomislite na španjolsku kulturu - šareni šušur, flamenko ili sangrija? U vrijeme u kojem svijetu nedostaje optimizma utjehu tražimo u bojama, a gdje ih možemo pronaći više nego u razigranim španjolskim haljinama koje povezujemo s plesačicama vrućeg flamenka! Razigrani slojeviti krojevi i modeli ove sezone ponovno će obojiti ulice, a pripadnice nježnijeg spola rado će ih koristiti da bi naglasile svoju ženstvenu stranu.

Kako bi kontiralo zimi, ljeto otkriva skrivene dijelove tijela. Dok zima krije ramena i vrat debelim puloverima i kaputima, ljeto koristi lagane materijale koji naglašavaju njihovu ljepotu.

Nadahnuti španjolskom senzualnošću, modni trendovi će naglašavati zavodljivu stranu svake žene otkrivajući njezina ramena, vrat i dekolte pa su haljine i bluze golih ramena must have ljetnih kombinacija, a duge suknje s volanima, nalik onima koje nose španjolske plesačice flamenka, razigrat će sezonu koja dolazi nakon zimskog sivila.

Pri kreiranju kolekcije za Dior Cruise, Maria Grazia Chiuri inspiraciju je pronašla u latinoameričkoj kulturi pa je, uz kratke sakoe i šešire širokih oboda, najavila povratak maksi haljina punih volumena i otvorenih ramena. One su simbol senzualnosti i ženstvenosti, a ovo ljeto poželjet ćete imati jednu, a možda i nekoliko njih u različitim bojama. Posebno tražena bit će crvena, bijela i crna boja, točnije one koje slave španjolski stil života tijekom vrućih ljetnih večeri.

Uz modele koji ostavljaju ramena da pričaju nježnu i elegantnu priču, preporučuju se frizure s podignutom kosom. Zalizane niske punđe najsretniji su odabir jer otkrivaju vrat i ramena, a i pašu kad vladaju ljetne vrućine.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA