sassa de osma

Najbolje odjevena princeza pokazala kako se nosi ljetna haljina u kombinaciji sa čizmama

03.03.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Tijekom pariškog Tjedna mode Sassa de Osma prisustvovala je Diorovoj reviji i tom prilikom pokazala jednostavno idealne haljinu. Elegantna i profinjena, a istovremeno protkana suzdržanim i vrlo chic casual notom, ova haljina brzo je postala predmetom žudnje

Princeza od Hannovera s godinama postala je mjerilo stila, a lijepa Alessandra de Osma priliko svakog pojavljivanja izgleda besprijekorno. Modni stil 34-godišnje Peruanke koja je kraljevsku titulu zaradila udajom za princa Christiana od Hannovera protkan spojem bezvremenski elegantnih i suptilno trendovskih komada. Kada bi se u nekoliko riječi morao sažeti stil ove odvjetnice, dizajnerice i bivše manekenke, to bi ovako zvučalo: elegantan, bezvremenski i pomalo vintage.

Lijepa Alesssandra, koju većina zove po nadimku Sassa, ima uvježbano oko za istinski upečatljive komade, posebice kada je riječ o haljinama.

Tako je prije nekoliko dana oduševila u Massimo Dutti haljini koja je idealan izbor za proljetnu sezonu pred nama. Sada je pak u istoj mjeri, ako ne i većoj, oduševila outfitom koji je odabrala za reviju Diora u francuskoj prijestolnici.

Sassa de Osma odabrala je naglašeno proljetni look koji pripada Diorovoj cruise kolekciji za 2023. , inspiriranoj Španjolskom i predstavljenoj u Sevilli prošlog ljeta. Riječ je o dugoj, prljavo bijeloj i lepršavoj haljini ukrašenoj crnim cvjetnim vezom. A Sassa je haljinu kombinirala s odgovarajućim bolerom, torbicom, maksi remenom i ravnim čizmama.

  • +47
Poznati na reviji Diora Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je dodatak popularne Dior Saddle torbe te ravnih, gotovo neprimjetnih, crnih čizama čitavom stajlingu dao izrazito chic prizvuk, dodatno naglašen širokim remenom u struku. Ovim stajlingom Sassa je još jednom dokazala kako modni dodaci itekako imaju važnu ulogu u transformaciji modnih stajling, ali i da bi ovavku haljinu većina vrlo rado poželjela u ormaru.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA