SVE JE IZNENADILA

Zavodljive fotografije Billie Eilish otkrile zanimljiv detalj za koji je zaslužna hrvatska dizajnerica

07.05.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Američka glazbenica, koja je ove godine trijumfirala na dodjeli prestižnih nagrada Grammy, postala je glavnom zvijezdom britanskog izdanja magazina Vogue. Tim je povodom osvanula u dosad neviđenom izdanju, a jedan od komada koji je nosila na ovom modnom snimanju djelo je domaće dizajnerice Gordane Lakić

U povodu izlaska njezina drugog studijskog albuma naslova 'Happier Than Ever', nagrađivana 19-godišnja glazbenica mnoge je iznenadila kada su svjetlo dana ugledale njezine fotografije u najizazovnijem izdanju dosad.

Edward Enninful, urednik britanskoga izdanja magazina Vogue, zamislio je Billie kao pin up ljepoticu iz 40-ih, a takav je imidž postignut frizurom te odjevnim komadima poput balonera, korzeta i samostojećih čarapa.

Kako se imalo priliku otkriti, 19-godišnja glazbena zvijezda na jednoj od fotografija nosi haltere koji su djelo brenda iz Čakovca – Coco's Retro Closet, a čija je osnivačica i dizajnerica Gordana Lakić, koja se godinama bavi dizajniranjem i ručnom izradom donjeg rublja.

Koliko je polaskana činjenicom da na stranicama britanskog izdanja magazina Vogue haltere s njezinim potpisom nosi jedna od najvećih glazbenih zvijezdi današnjice, dizajnerica je dala naslutiti svojom objavom na Instagramu.

'Bez teksta sam. Hvala', napisala je Lukić podijelivši fotografiju 19-godišnje pjevačice.

  • +4
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Andy Sturmey / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia