'DADILJA EILISH'

Iznenadila fanove: Mladu zvijezdu nikad prije nismo vidjeli u ovakvom izdanju

21.04.2021 u 16:53

Bionic
Reading

Billie Eilish, mlada američka glazbenica koja je pokorila svijet svojim pjesmama, ali i neobičnim modnim stilom ponovno je svojim brojnim obožavateljima priredila veliko iznenađenje zbog kojeg društvene mreže 'gore'

Nakon što je promijenila frizuru, čini se da je sada na redu odjeća pa je na svom Instagram profilu višestruka dobitnica Grammyja predstavila novu, drastičnu tranformaciju.

Umjesto oversized odjevnih kombinacija prepunih neobičnih boja ili uzoraka na kakve smo naviknuli od ove 19-godišnjakinja, Billie se odlučila za nešto posve drukčije!

Obožavatelje je mlada pjevačica ponovno šokirala nevjerojatnom preobrazbom i tu u trendi granny chic look odjenuvši bijeli kardigan s gumbima. Riječ je o kreaciji s potpisom prestižnog Guccija za koji treba izdvojiti 1100 eura odnosno više od 8300 kuna.

  • +4
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Andy Sturmey / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Ova odjevna kombinacija netipična za ekscentričnu Billie čiji je zaštitni znak donedavno bila neobična zeleno-crna frizura odlično joj pristaje, a ni brojni pratitelji na društvenim mrežama nisu štedjeli na riječima hvale.

U samo jednom danu Billieina objava je skupila više od 13 milijuna lajkova.

Komentara nije nedostajalo, pa je neke podsjetila na glumicu Charlize Theron, a drugi su je fanovi usporedili i s dadiljom uz opasku kako ovako izgleda puno starije.

Odlična frizura, pomno odabran nakit i suptilan make up, zaokružili su ovaj cool look mlade glazbenice koja je uz fotografiju stavila i znakovitu poruku 'Događaju se neke stvari', što su brojni fanovi protumačili kao najavu novog materijala proslavljene tinejdžerice s rastućom vojskom fanova koja je trijumfirala i na nedavnoj dodjeli nagrada Grammy, osvojivši nagradu i za tematsku pjesmu u predstojećem filmu o Jamesu Bondu 'No Time to Die'.