POPUT PIN UP DJEVOJKE

Pozirala u seksi donjem rublju: Billie Eilish šokirala zavodljivim izdanjem u kakvom je još nismo vidjeli

03.05.2021 u 11:09

Bionic
Reading

Billie Eilish, 19-godišnja glazbenica koja je ove godine trijumfirala na dodjeli prestižnih nagrada Grammy, nakon što je šokirala fanove novom frizurom pojavila se i u engleskom izdanju Voguea u dosad neviđenom izdanju

Talentirana glazbenica u posljednje vrijeme odlučila se za promjene i na sebi, što je podijelilo njezine fanove jer neki s odobravanjem gledaju na odrastanje mlade pjevačice dok se drugima više sviđa 'stara' Billie.

Višestruka dobitnica Grammyja prvo je odbacila svoju prepoznatljivu crno-zelenu frizuru, a sad se pojavila u izazovnom, još neviđenom izdanju za britansko izdanje magazina Vogue u baloneru, korzetu (oboje s potpisom Burberryja) samostojećim čarapama i s frizurom koja je mnoge podsjetila na Marilyn Monroe.

  • +4
Billie Eilish Izvor: Profimedia / Autor: Andy Sturmey / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

'Važno je da su u nečemu dobro osjećate. Ako želite na estetsku operaciju, otiđite. Ako želite odjenuti haljinu za koju netko misli da vam ne pristaje, odjenite je. Ako osjećate da izgledate dobro, onda i izgledate dobro', rekla je Billie, a sama je dala ideju za ovo fotosnimanje.

Autorica velikog hita 'Bad Boy' velika je ljubiteljica pin up stila iz 40-ih i 90-ih i rado se transformirala u ljepoticu iz tog vremena.

Billie, koja je donedavno isključivo nosila oversized odjeću, u jednom je ranijem intervjuu rekla kako ne želi da ljudi prosuđuju njezin izgled te da će promijeniti stil odijevanja kad s 21 godinu postane punoljetna, no čini se da se predomislila.

Pjevačica kaže kako se sad više osjeća kao žena, a za svoje je seksi stajlinge koja je objavila na Instagramu dobila čak više od 17 milijuna lajkova.

Pjevačka senzacija, čiji će drugi album 'Happier Than Ever' izaći 30. srpnja, objavila je i fotografije iz Voguea na Instagramu, uz poruku: 'Volim ove slike i uživala sam na snimanju. Radi što god želiš kad god želiš. J.... druge', poručila je Billie.

Inače, lipanjsko izdanje britanskog Voguea izlazi 7. svibnja.

'Ostati dosljedan sebi upravo je u tome da imate snagu, kontrolu nad svojim životom i da vas nitko ne iskorištava', rekla je.

Pjevačica je poručila kako bi svatko trebao biti upravo onakav kakvim se osjeća i želi biti u nekom trenutku te je dodala kako je njezin glas tijekom pandemije postao snažniji.

'Mislim da je promjena jedan od najboljih darova na svijetu', rekla je Eilish.