BILLIE EILISH

Ona je jedna od najuspješnijih mladih glazbenica u svijetu, no sada otkriva da ima velikih problema sa samopouzdanjem

05.06.2020 u 14:49

Bionic
Reading

Ime Billie Eilish posljednjih se godinu dana često spominje samo u kontekstu uspjeha. Jedna je od najznačajnijih mladih glazbenica. Mlada Amerikanka nedavno je trijumfalno osvojila Grammy u čak četiri kategorije, čime je postala druga osoba u povijesti kojoj je to pošlo za rukom. No čak joj ni nevjerojatni proboj na svjetsku glazbenu scenu nije pomogao u podizanju samopouzdanja

Zbog svog posebnog, osebujnog stila, neospornog talenta za glazbu ali i pristupačnosti prema svojim obožavateljima Amerikanka Billie Eilish od nedavno je nova pop senzacija u svijetu. Talentirana 18-godišnjakinja reda uspjehe kao od šale te je brzo postala ime broj jedan na glazbenim ljestvicama.

No sada ova samozatajna Amerikanka otvoreno govori kako ima velikih problema sa samopouzdanjem, a za sve krivi svoje bivše partnere koji su joj u tome samo otežali.

‘Evo nešto što će vas sigurno šokirati. Nikada u životu nisam se smatrala privlačnom. Moji bivši dečki također me nisu u tome ohrabrili. Niti jedan od njih. I to me jako muči. Osjećam se kao da nikada nikome nisam bila lijepa ni privlačna’, rekla je u posljednjem intervjuu Eilish.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

thank u oscars for having mee

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Fizički izgled upravo joj je zbog toga postao manje bita, te je odlučila napraviti od sebe otkačenu djevojku.

‘Zbog toga se i odijevam kako se odijevam, moj izričaj možda je mnogima čudan, no ja zbilja o tome ne marim. No to isto tako ne znači da se jednoga dana neću probuditi i biti spremna nositi mini suknje ili topiće, što sam nekad prije znala’, objasnila je.

Iako se njezin drugačiji izgled mnogima dopada, mlada je glazbenica očito imala potrebu opravdati se.

‘Ponekad se odijevam kao dječak, ponekad kao hipster cura, a ponekad se osjećam zatočena ispod svega toga jer mislim da me mnogi uopće ne doživljavaju kao djevojku’, požalila se.