TJEDNI HOROSKOP

Zauzeti Bikovi probudit će uspavane strasti, Djevice se neće bojati izazova, a pred Ribama samcima je uzbudljiva, no kratkotrajna avantura

26.07.2021 u 06:42

Bionic
Reading

Ovnovi koji nisu u vezi bi prilikom putovanja ili ljetovanja mogli sresti nekoga u čijoj će im blizini srce jače zakucati, Blizanci će uživati u kupanju i sunčanju, a mnogim Rakovima se poboljšava financijska situacija

Ovnovi su otvoreni za nova ljubavna iskustva. Samci bi prilikom putovanja ili ljetovanja mogli sresti nekoga u čijoj će im blizini srce jače zakucati. Na poslu će doći do promjena koje bi trebale biti povoljne. Ovnovima koji su potrazi za zaposlenjem, nova ponuda stići će u pravi tren.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi samci će biti zavodljivi i uživati u flertu. Upoznat će mnoštvo privlačnih ljudi, a neće požaliti ako pruže priliku osobi koja će se truditi oko njih. Bikovima koji se bave poslom vezanim za modu, dizajn ili umjetnost, otvorit će se prilika na koju dugo čekaju. Iako će uživati u aktivnom načinu života, Bikovi neka pripaze da ne pretjeraju ili da se ne ozlijede prilikom vježbanja.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će odluke donositi bez previše razmišljanja. Članovi obitelji optuživat će ih da su nepredvidljivi, no neće im dopustiti da se pletu u vaš život i govore što bi trebali raditi. Pred usamljenima je susret koji će ih se snažno dojmiti. Potreban je oprez prilikom većih kupoprodajnih akcija, kao i ulaska u nove troškove.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Za osobe rođene u znaku Raka tjedan će obilovati kontaktima s prijateljima, noćnim izlascima i novim poznanstvima. Slobodnim pripadnicima ovog znaka svidjet će vam se vedra i simpatična osoba koja će ih nasmijavati pa će razmijeniti brojeve mobitela. Rakovi neka provjeravaju redovite elektronsku poštu jer bi im mogla pristići važna informacija. Mnogima se poboljšava financijska situacija.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rođeni u znaku Lava s partnerom će se prepirati oko novca, odgoja djece i problema vezanih za kućanstvo. U raspravama će biti glasni i impulzivni, no brzo će se umiriti. Lavovi će posvećivati puno pažnje svom izgledu.

  • +2
Jennifer Lopez je rođena 24. kolovoza 1969. u znaku Lava Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice koje su u vezi planirat će zaruke ili trudnoću. Samci će uživati u sklapanju novih poznanstava, a toplina i putenost kojom će zračiti omogućit će im da uspješno zavedu onoga tko im je zaokupio misli. Prepreke će Djevicama biti poticaj da budu još hrabriji, što će se svidjeti nadređenima koji bi im mogli ponuditi zanimljivije radno mjesto. Osobe rođene u ovom znaku ako su negdje na moru uživat će u raznim vodenim aktivnostima, a mnogi će se okušati u ronjenju ili jedrenju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blake Lively je rođena 25. kolovoza 1987. u znaku Djevice Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vage u vezi bit će sklone ljubomori - provjeravat će partnerov mobitel ili mu pregledavati džepove u potrazi za kompromitirajućim dokazima, no odahnut će kad shvate da nemaju razloga za strah. Zakulisne igrice i tračanje suradnika moglo bi se obiti o glavu Vagama. Uzimanje vitamina vratit će dio životne energije, a susreti s prijateljima ispuniti veseljem.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni koji su u vezi s voljenim će ponovno uspostaviti bliskost. Ugodni zajednički trenuci vratit će njihov odnos na pravi put i podsjetiti zbog čega ste su se uopće zaljubili jedno u drugo, a ni pokoji povišeni ton ne narušiti sklad. Samci će voditi sadržajan društveni život i susretati mnoge potencijalne udvarače. Škorpioni neka ne ulaze u okršaje s nadređenima jer bi iz njih mogli izvući deblji kraj.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Katie Holmes je rođena 18. prosinca 1978. u znaku Strijelca. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Strijelcima koji su samci svidjet će se netko tko bi na njih mogao loše utjecati. Na poslu bi pripadnici ovog znaka trebali biti ljubazniji u ophođenju s radnom okolinom, a posebno s kolegama koji su na višoj poziciji od njih. Uspjeh očekuje one koji zarađuju od turizma. Preopterećenost stresom mogla bi ugroziti zdravlje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pripadnici suprotnog spola počet će se više truditi oko osoba rođenih u znaku Jarca. Slobodni će upoznati mnoge zanimljive ljude, a s jednom osobom bi se mogli upustiti u flert koji će osvježiti svakodnevicu. Parovi će uživati u probuđenim ljubavnim strastima. Pogodno je vrijeme za postavljanje novih ciljeva i zaokrete u karijeri. Sport i rekreacija pomoći će pripadnicima ovog znaka da se oslobode viška energije.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Christie Brinkley je rođena 2. veljače 1954. u znaku Vodenjaka Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Mnoge će Vodenjake neke osobe opsjedati traženjem usluga koje neće moći odbiti. Vezani Vodenjaci trebat će mnogo pažnje kako bi se osjećali voljeno. Rastresenost i slaba koncentracija ometat će vas u izvršavanju obaveza, a čak će vam i rutinski zadaci biti naporni. Pazite što potpisujete i s kime se upuštate u suradnju i ne ulazite u rizična ulaganja. Mnoge Vodenjake će mučiti napetost popraćena glavoboljom ili želučanim smetnjama.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnosi mnogih Riba će se naći na prekretnici. Situacija će se uskoro iskristalizirati pa neka pripadnici ovog znaka ne biti brzopleti i nepromišljeni. Pred samcima Ribama je uzbudljiva, no kratkotrajna avantura. Rođenima u ovom znaku preporučuje se da ne borave dugo u previše rashlađenim prostorijama, a posebnu pozornost neka obrate i na zaštitu mjehura i jajnika.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.