TJEDNI HOROSKOP

Blizanci će uživati u naklonosti radne okoline, Rakovi moraju racionalizirati troškove, a Bikove nakon razdoblja krize očekuju sretniji dani kada su veze u pitanju

19.07.2021 u 06:42

Bionic
Reading

Ovnovi će susretati nove ljude na svakom koraku, Bikovi bi mogli imati nesuglasica sa šefom ili kolegom, što bi moglo eskalirati do otvorenog sukoba, dok će Lavove komplimenti okoline ispuniti samopouzdanjem

Ovnove očekuju mnogi uzbudljivi događaji, a pogotovo ako su samci u potrazi za avanturom. Nove ljude susretat ćete na svakom koraku, a jedno poznanstvo bit će osobito značajno. Pred vama je ostvarenje flerta koji će vam obilježiti cijelo ljeto. Dobro ćete se nositi s poslovnim stresom, a uživat ćete i u aktivnostima na otvorenom, osobito u onima natjecateljskog karaktera.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nakon razdoblja krize Bikove očekuju sretniji dani kada su veze u pitanju. Usmjerit ćete se na lijepe strane u odnosu i pokazati više spremnosti na dogovor. Samce tijekom vikenda očekuju ugodna iznenađenja. Nađete li se u financijskom škripcu, pokušat ćete vratiti dugove unovčavanjem štednje ili zaduživanjem kod rodbine.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Penelope Cruz je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Manuel Romano/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci će uživati u naklonosti radne okoline. Povoljan je trenutak da se zbližite sa šefom i prezentirate mu se kao potencijalni kandidat za napredovanje. Uspostavit ćete dobru komunikaciju s nekim tko će vas između ostalog nasmijavati do suza pa ćete ga poželjeti bolje upoznati.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kada su Rakovi u pitanju, racionalizirajte troškove i ne trošite novac na nepotrebne stvari. Minus na računu bit će jasan znak da je štednja neophodna. Uključite u prehranu više voća i povrća. Nemojte se stalno hraniti u lancima brze prehrane.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred usamljenim Lavovima početak je priče koja će imati sudbonosan predznak dok vezane očekuju romantični trenuci s voljenim. Energija vam je na zavidnoj razini. Povoljno je razdoblje za osamostaljenje ili ulaganje u novu poslovnu opremu. Odluke ćete donositi na temelju intuicije i instinktivno ćete znati kako treba postupiti u određenim situacijama, a vrijeme će pokazati da ste bili u pravu.

  • +3
Mick Jagger je horoskopski Lav, rođen je 26. srpnja 1943. Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Za Djevice stižu dobre vijesti - nesigurnost i sumnje koje vas muče sredinom tjedna postaju stvar prošlosti. Ulazak Venere u vaš znak zamijenit će brige i strahove vedrijim pogledom na život i otvorenošću novim iskustvima. Radne ćete zadatke najradije obavljati daleko od tuđih očiju. Užasavat će vas pomisao da netko promatra i kritizira vaš rad, no u nekim situacijama to nećete moći izbjeći.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Za Vagu stiže pogodno razdoblje za uspostavljanje novih kontakata. Neka će se poznanstva već u bližoj budućnosti pokazati ključnima za vašu karijeru. Nezadovoljstvo izgledom potaknut će vas da započnete dijetu, no brzo ćete odustati. Previše ćete uživati u ukusnoj hrani da biste se odrekli omiljenih namirnica.

  • +3
Jada Pinkett Smith je horoskopska Djevica, rođena je 18. rujna 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Lumeimages.com/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpionima će bračne svađe obilježiti početak tjedna. I vi i partner željet ćete voditi glavnu riječ u vezi pa će sukobi biti neizbježni. Nakon četvrtka shvatit ćete da ne želite gubiti vrijeme na svađe pa ćete pružiti ruku pomirenja. Vikend je idealan za romantični bijeg udvoje dok samcima donosi priliku za flertom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima će tjedan obilovati prilikama koje ne bi smjeli propustiti. Vaše će ideje nailaziti na odobravanje, a nekima bi šef mogao ponuditi zanimljivije i bolje plaćeno radno mjesto. Sezonski radnici neće se moći požaliti na zaradu i radne uvjete. Iskoristite nalet energije za aktivan i ispunjen život.

  • +5
Katie Holmes rođena je u znaku Strijelca 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci su i ovoga puta tvrdoglavi i inzistiraju da sve bude po njihovom. Trebali biste pokazati veću razinu tolerancije ako želite izbjeći svađe s partnerom. Usamljeni će se zatvoriti u svoju ljušturu i izbjegavati pokazati naklonost. Pretjerana konzumacija kave i cigareta mogla bi biti krivac za probleme s nesanicom. Izbjegavajte kasnu večeru.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Za Vodenjake je važno napomenuti da će suradnja i timski rad biti presudni za postizanje uspjeha, no zbog izrazite individualnosti i tvrdoglavosti bit će vam izazovno prilagoditi se takvim uvjetima. Zbog oslabljenog imuniteta mogli biste se prehladiti ili patiti od grlobolje. Na vrijeme se opskrbite vitaminima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ribe se trebaju osloniti na intuiciju koja će im pomoći da naprave ono što je najbolje za njih. Usamljeni će čeznuti za pažnjom, no mogli bi je potražiti na pogrešnom mjestu. Pazite se slatkorječivih udvarača!

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.