ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Uz Veneru u Djevici dobrobit voljenog bit će vam važnija od vaše!

18.07.2021 u 13:38

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, ljepote i putenog uživanja, 21. srpnja seli se u Djevicu, a 27. srpnja u tome će je pratiti i Mars. Dva planeta koja reguliraju erotsku ljubav u kratko će vrijeme napustiti Lava, ali će vaše emocije i dalje biti vruće i neobuzdane jer već 23. srpnja počinje mjesec vladavine Sunca u Lavu! Venera će iskoračiti iz Djevice u Vagu 16. kolovoza

Dok se Venera bude šetala Djevicom, zaljubljeni će postati međusobno uslužniji i požrtvovniji. U skladu i po analogiji sa značajkama ljudi rođenih u ovom znaku, izražavanje romantične ljubavi postat će diskretnije i prigušenije, ali ljubav neće opasti u intenzitetu. Kojem god znaku pripadali, suosjećajnost, odanost i brižnost bit će ključne riječi ovog tranzita. Pokazivat ćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati.

Vaša će se percepcija prebaciti s promatranja sebe na promatranje okoline i na obradu prikupljenih podataka. Treba li vašem voljenom nešto? Je li u nekoj opasnosti? Što možete učiniti za njega i vašu ljubav? Koje mjere zaštite i predostrožnosti možete poduzeti? To će biti prioriteti koji će vas pogoniti tijekom 25 dana Venerinog prolaska Djevicom.

Pokušavajući držati sve pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi vam moglo ometati spavanje i prehranu, osobito ako ste Blizanci, Strijelac i Ribe. Ova tri znaka nailazit će na više zbrke, prepreka i zamki u romantičnoj sferi nego inače.

  • +3
Danijela Martinović rođena je 15. srpnja 1971. u znaku Raka Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Ne prijeti im ništa strašno osim ponekog otkazanog dogovora, pogrešne procjene osobe koja im se dopala i odbijanja. I oni mogu doseći ljubavno ushićenje, ali uz malo više komplikacija. S druge strane, zemaljski znakovi Bik, Jarac i Djevica, a uz njih Rak i Škorpion, bit će povlašteni u ljubavi, seksu i uljepšavanju.