UPEČATLJIV NOVITET

Zarin komplet košta 70 eura, a odiše lukusuzom i neodoljivim retro šarmom

11.04.2024 u 15:02

Bionic
Reading

Pronaći komade po pristupačnim cijenama, a da pritom izgledaju poput skupocjenih dizajnerskih, san je brojnih zaljubljenica u modu kojeg u stvarnost redovito pretvaraju popularni high street brendovi na čelu sa španjolskom Zarom

U životu svake ljubiteljice mode postoji trenutak kada ili postanete opsjednuti haljinama koje kao da su preuzete iz romana Jane Austen ili odjećom i haljinama iz 50-ih, onima iz zlatnog doba dizajnerskih imena poput Balenciage, Christiana Diora ili Givenchyja. Ženstvene siluete koje grle tijelo, ističući sve obline na suptilan i elegantan način. Tko se ne bi volio tako osjećati?

S vremena na vrijeme, popularni high street brendovi odluče odati počast svim tim komadima retro prizvuka i lansirajući vlastite interpretacije, koje bi lako mogle proći kao unikatni odjevni predmeti iz trgovina vintage odjećom. Ove smo godine vidjeli kako su se lepršave i plisirane midi suknje snažno vratile na modnu sceni, kao i detalj laskavog bardot izreza, a španolska Zara otišla je korak dalje i stvorila outfit koji bi čak i mladenka iz 50-ih godina voljela odjenuti.

Prava modna fantazija uz koju se lako zamisliti kao glavnom protagonisticom nekog filma iz Zlatnog doba Hollywooda.

Gornji dio Zarinog kompleta pripijen je uz tijelo, s dugim rukavima, ovratnikom na preklop i kopčanjem na jedno dugme sprijeda. Suknja, midi kroja, visokog elastičnog struka, pripijena je uz tijelo na suptilan način.

Cjelokupan komplet u prodaji se nalazi po cijeni od 70 eura – blejzer iznosi 40, dok ćete za suknju morati izdvojiti 30 eura - no uzevši u obzir činjenicu da cijena sličnih kompleta s potpisom high end brendova iznosi i trostruko više, riječ je o isplativoj modnoj investiciji, a zahvaljujući svojoj klasičnoj, kremasto bijeloj boji i zanimljivom dizajnu, ovaj komplet moguće je nositi i kombinirati s drugim komadima na mnoštvo načina.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević