MODNI MUST-HAVE

S polica trgovina nestaju brzinom svjetlosti: Hlače s uzorkom leoparda novi su predmet žudnje

10.04.2024 u 05:53

Bionic
Reading

Potaknuti estetikom mafijaške žene, kakva je zaludila fashionistice s TikToka, ali i povratkom trendova iz indie sleaze ere, komadi ukrašeni uzorkom leoparda na modnoj sceni danas su i više nego poželjni

Do sada vam vjerojatno nije promaknuo podatak da se ovogodišnje sezone proljeće/ljeto u velikom stilu vratio trend modnih komada s animal printom te uzorkom leoparda kao jednim od najpopularnijih.

Neovisno o aktualnim trendovima, uzorak leoparda s godinama staža na modnoj sceni postao je klasik te ga se neke žene ne odriču ni pod koju cijenu.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Posljednjih sezona slovi kao najpoželjniji u formi elegantnih kaputa i bundi, a iako ove sezone krasi pregršt odjevnih komada i dodataka, najtraženijim se pokazao u formi hlača.

  • +2
Hlače s uzorkom leoparda Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Hlače s uzorkom leoparda postale su ključnim komadom u aktualnim kolekcijama renomiranih brendova kao što su Etro, Dolce & Gabbana i Roberto Cavalli, a njihove cjenovno pristupačne verzije, kakve ove sezone nude popularni high street brendovi, nestaju iz ponude brzinom svjetlosti.

Mogućnosti stiliziranja hlača s uzorkom leoparda su beskrajne. Poželite li zajahati na valu estetike mafijaške žene, kombinirajte ih s podjednako jakim komadima.

Želite li ostati diskretniji i učiniti ga zvijezdom looka, kombinirajte ga uz komade u neutralnim bojama i stilizirajte hit obućom trenutka, poput retro tenisica ili balerinki s detaljem remenčića.

  • +8
Print leoparda u stajlinzima street style zvijezda Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia