MODNI ULOVI

Zara ima genijalnu ponudu haljina, a mi smo izdvojili 15 modela idealnih za plažu

30.05.2020 u 13:53

Bionic
Reading

U bogatoj ponudi haljina koje smo zatekli na policama Zare izdvojili smo 15 udobnih i chic modela haljina idealnih za plažu, koje se isplati ugrabiti ukoliko uskoro planirate skoknuti do mora

Stajling za plažu svodi se na nekoliko jednostavnih stavki - bitno da je udoban, lepršav i prozračan i da, naravno, ne zaboravimo navući kupaći kostim. Stoga većina žena prilikom odlaska na plažu najčešće poseže za haljinama koje su, osim što su udobne, i vrlo praktične i mogu poslužiti kao paravan kad se želimo presvući u suhi kupaći kostim pred gomilom kupača.

Prilikom odabira odgovarajuće haljine za plažu najvažnije je da je izrađena od ugodnog materijala kao što su pamuk i lan, u kojima će koža lakše disati te ćemo se manje znojiti, zatim da nije prezatvorena i zadnje, ali ne i najmanje važno, jest da odaberete model u svijetlijoj boji, obzirom da tamne boje privlače sunčane zrake.

Ukoliko ste alergični na sunce, u tom slučaju biste trebali odabrati haljinu koja je lepršava, ali istovremeno bolje pokriva ruke, noge i prsa. Nipošto nemojte zaboraviti zaštititi glavu šeširom i obavezno prije izlaska iz kuće nanesite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

Kao što je to bio slučaj i prethodnih sezona, i ovog ljeta bit će najpopularnije haljine midi krojeva, ali kada je riječ o odijevanju za plažu, trendseterice nerijetko prenost daju modelima maksi kroja. Vrlo popularni ljetni odabir su i pletene haljine te rupičaste haljine, a ove sezone posebno će biti popularne slojevite torta-haljine.

U bogatoj ponudi španjolskog high street diva Zara za oko nam je zapelo nekoliko modela kao stvorenih za plažu.

15 prijedloga za plažu koje smo pronašli na Zarinim policama: