MAMAC ZA POGLEDE

Zaboravila odjenuti grudnjak: Slavna ljepotica okretala glave u pripijenoj haljini sa Zarinim potpisom

10.06.2020 u 18:54

Bionic
Reading

Britanska voditeljica i glumica Amanda Holden svojim je stajlingom brojnim prolaznicima razvedrila kišni dan u Londonu. Atraktivna plavuša, koja dogodine slavi 50. rođendan, istaknula je besprijekornu figuru u pripijenoj maksi haljini koja nije otkrila ništa previše, ali dovoljno da privuče pažnju

Lijepa britanska voditeljica prošetala je ulicama Londona i poput magneta privukla brojne poglede. Amandu su paparazzi uočili dok je izlazila iz studija radija Hart Radio na kojem od 2019. vodi emisiju 'Heart Breakfast'.

49-godišnja ljepotica koju mnogi pamte po žiriranju u televizijskom showu 'Britain's Got Talent' isfurala je odvažni stajling, prošetavši gradom u pripijenoj haljini maksi kroja ispod koje nije nosila grudnjak.

Hladne temperature u Londonu i nedostatak grudnjaka učinile su svoje, pa su prolaznici imali što za vidjeti. Lijepa plavuša okretala je glave dok je puna samopouzdanja koračala ulicom, a haljina sa Zarinim potpisom je osim poprsja istaknula i vitku figuru na kojoj bi voditeljici zasigurno pozavidjele i upola mlađe žene.

  • +9
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svoju vitku figuru lijepa voditeljica može zahvaliti vegetarijanskoj prehrani na koju se odlučila kada joj je bilo 13 godina.

Amanda je nježno ružičastu haljinu s drapiranim detaljem koji je trenutno veliki hit među trendsetericama uskladila s elegantnim štiklama u istoj nijansi i bijelom pismo-torbom, a čak ni kiša ni vlaga nisu uspjele pokvariti njezinu savršeno isfeniranu frizuru.