DOSTA NAM JE KARANTENE

Novi viralni hit: Žene pokazale što sve možete raditi u vjenčanici, ali i kako izgledati što glamuroznije dok iznosite smeće na ulicu

17.04.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Članica žirija ‘Britain’s got talent’, dugogodišnja voditeljica i poznato tv lice ovih je dana pokazala kako se zabavlja i krati dane u karanteni. Izvadila je iz garderobe svoju 12 godina staru vjenčanicu, a onda je postala viralni hit

Amanda Holden, dobro poznato britansko televizijsko lice, vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Učestalo zabavlja javnost svojim objavama, a posebno posljednjih tjedana otkako je poput večine u karanteni.

Tako je došla na ideju da pokrene jedan od brojnih Instagram izazova u kojem je pozvala ostale žene da joj se pridruže.

Naime, Amanda je uskočila u svoju dvanaest godina staru vjenčanicu, u kojoj je sudbonosno da rekla svom suprugu Chrisu Hugesu. Riječ je o kreaciji poznate dizajnerice Elie Saab u boji šampanjca.

49-godišnja plavuša u vjenčanici se zaputila u svoj vrt i krenula kositi travu u takvom izdanju. Sve je snimljeno na Instagramu gdje je pitala ostale postoji li još čudnih stvari koje se mogu raditi u vjenačnici.

Uz svoju bijelu haljinu Amanda je dotjerala frizuru, šminku ten a glavu stavila tiaru.

Ovo nije prvi put da je nakon vjenčanja Holden odjenula vjenčanu haljinu. U istoj je pratila spektakularno vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.

Gotovo polovica čovječnastva je kod kuće, a dani su svima uglavnom isti, monotoni i provode se u sportskim izdanjima ili pidžamama. Zato je na društvenim mrežama pokrenut još jedan izazov, u kojem brojne žene prilikom običnih kućanskih poslova odluče od sebe napraviti pravu divu.

Posebno dotjerano izdanje i make up samo za iznijeti smeće na ulicu jedan je od zabavnijih trenutaka mnogima koji su se priključili tom izazovu.

‘Budući da je tijekom izolacije ovo jedini izlazak iz kuće, zašto ga ne napraviti posbenim. Nabacila sam na sebe malo šminke, obula štikle i haljinu. Odmah se osjećam više seksi’, rekla je jedna od Influencerica koja se priključila izazovu.