ISPLATIVA INVESTICIJA

Za špicu, ured ili vjenčanje: Pronašli smo odijela za svačiji ukus i džep, koja vrijede svake kune

30.09.2020 u 22:00

Bionic
Reading

Za sve ljubiteljice poslovnog odijevanja imamo odličnu vijest - odijela će biti omiljena i u narednim mjesecima. Saznali smo koji će to modeli odigrati ključnu ulogu na modnoj sceni i izdvojili nekoliko modela za svačiji ukus i džep u koje vrijedi investirati novac

Na odijela se davnih dana prestalo gledati kao na odjevni komad za muškarce. Žene diljem svijeta posljednjih su godina potpuno izgubile kompas za odijelima svih krojeva, boja i uzoraka, a to se najbolje vidi na Instagramima influencerica i modnih blogerica koje ih u svom ormaru imaju pozamašan broj, ali i na ulicama diljem svijeta.

Zahvaljujući Coco Chanel i Yves Saint Laurentu koji su popularizirali sakoe, odijela su postale neizostavan komad odjeće u ormarima žena svih generacija, a proteklih su sezona postala sinonim za modernu i nezavisnu ženu. Omiljena su ne sako zato što se lako kombiniraju, već i zato što su primjerena za sve prigode - od špice, preko ureda, do vjenčanja.

Pomama za odijelima nastavila se i u 2020., a nekoliko modela nametnut će se kao vodeći u narednim mjesecima. Ako razmišljate svoj ormar nadopuniti još jednim odijelom, neka to svakako bude jedan od sljedećih šest modela: sako u kombinaciji s bermudama, odijelo u pastelnoj nijansi, klasično crno odijelo, statement odijelo u vibrirajućoj boji, odijelo na prugice ili bezvremensko karirano odijelo.

Bez obzira odlučite li se za efektno i razigrano odijelo koje će biti dovoljno moćno samo po sebi ili minimalističko odijelo koje možete podignuti uz pomoć modnih dodataka, sigurno nećete pogriješiti, jer odijela su itekako isplativa investicija koja će vam trajati godinama.

U moru raznoraznih modela odabrali smo one koje vrijedi ugrabiti istog trena...

  • +12
Odijela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije