NEPOGREŠIV MODNI KLASIK

Kaputi u ovoj bezvremenskoj boji odišu luksuzom, a mi smo pronašli najljepše modele za svačiji džep

29.09.2020 u 20:09

Bionic
Reading

Kaputi u boji devine dlake logičan su odabir ako ste se zasitili klasičnih crnih ili tamnoplavih nijansi, a osim što se lako uklapaju u svaki stil, uvijek daju dojam luksuza. Pročešljali smo police trgovina i izdvojili nekoliko modela s kojima sigurno nećete pogriješiti

Osim modela kaputa u klasičnoj crnoj, onih načinjenih od tvida ili vječitih kvadratića, unazad nekoliko sezona apsolutni su hit modeli u svim tonovima svijetlosmeđe - od boje devine dlake pa do toplih nota jesenskog lišća ili konjaka. Koliko god se moda mijenjala, kaputi u boji devine dlake uspješno pariraju aktualnim trendovima i godinama unazad slove za bezvremenski modni klasik.

Ni ove sezone nije drugačija situacija. Modne ovisnice potpuno su opčinjene ovim modelom kaputa koji odiše luksuzom i elegancijom i odlično će izgledati uz apsolutno sve što imate u ormaru.

Udobni i topli kaputi u boji devine dlake prvenstveno su predmet žudnje stajliš dama koje preferiraju minimalistički stil ili modnu klasiku, a vješto ih uklapaju u svoje stajlinge kombinirajući ih s trendi maksi haljinama, suknjama ili udobnim trapericama.

Kaputi ovakvih neutralnih smeđih tonova funkcioniraju jednako kao i modeli u crnoj ili sivoj pa ih bez problema možete nositi s velikim ovosezonskim hitom, robusnim combat čizmama, kaubojkama ili vječitim hitom kojeg se nikako ne možemo zasititi - bijelim tenisicama.

Pročešljali smo police trgovina i izdvojili najljepše kapute u boji devine dlake za svačiji džep, a na vama je da odaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil i budžet.

  • +16
Kaputi u boji devine dlake Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije