hit model

Vrlo chic i nosive uz sve: Ove tenisice postaju najpoželjniji modni komad u ormarima slavnih

20.10.2022 u 22:02

Bionic
Reading

Što Ben Affleck, Kristen Bell i Mila Kunis imaju zajedničko, osim što su glumci s A liste? Svi do jednoga nose Løci tenisice, model koji je trenutno jedan od najpoželjnijih u svijetu slavnih. Jednostavne, casual elegantne tenisice novi su predmet žudnje zaljubljenika u modu

Klasični modeli održivih tenisica već dulje vrijeme su u modnom fokusu, a predvodnici ovog chic trenda nerijetko u slavne osobe. Premda se mnogi ne odvajaju od svojih omiljenih parova Golden Goose i Common Projects tenisica, sve veću popularnost bilježi održivi brend tenisica Løci. No, za razliku od svojih srodnih veganskih varijantni za Løci Nine, posebno omiljen model, bit će potrebno izdvojiti znatno manje novca.

O popularnosti Løci Nine model, čija se cijena kreće oko 170 dolara (oko 1300 kuna), govori i činjenica da je doslovce bio razgrabljen s polica. Na radost kupaca i sve većeg broja ljubitelja veganskih varijanti obuće, stiže sjajna vijest – poželjni model od nedavno ponovno je dostupan na internetskoj stranici brenda.

Eva Longoria, Mila Kunis i Olivia Wilde u svom ormaru imaju model s crnim detaljem na peti te krem logom brenda, daleko najpoželjniji model koji se savršeno slaže sa svime iz garderobe. I dok je Eva Longoria svoje nosila s kratkim hlačicama još tijekom ljeta, zvijezda filma 'Luckiest Girl Alive', Mila Kunis ne odvaja se od svog primjerka kojeg nosi uz traperice i ležerne kombinezone.

No ta boja nije jedina nijansa koju vole slavne osobe – princeza Eugenie ove godine privukla je pažnju s potpuno bijelim modelom te žutosmeđom Løci x Blue Marine Foundation verzijom. Ben Affleck također je prošetao u ovim tensicama, a njegov odabir bio je gotovo rasprodanoj model u plavoj nijansi.

Iako Løci Nine prednjači kada je riječ o favoritima slavnih, i vrlo sličan model Løci Seven privlači pažnju, a za oko su zapele Kristen Bell i Lucy Hale.