obožavat ćete ih

Super udobne, super moderne: Najpopularnije alternative tenisicama za jesen 2022.

18.09.2022 u 11:14

Bionic
Reading

Super udobne, super moderne, a da nisu tenisice? Itekako moguće! Ova tri modela cipela sjajna su alternativa tenisicama ove jeseni i to uz poželjan faktor udobnosti

Tenisice su odličan i tako omiljen izbor u jesenske dane, no ako ipak u ormaru priželjkujete nešto malo dotjeranije, tu su i sjajne alternative. Jednako udobno, no ništa manje cool od tenisica – ova tri modela cipela sigurno će vam zapeti za oko, a zatim vas osvojiti udobnošću.

Mokasinke s debelim potplatom

Mokasinke s debelim potplatom u modi su već nekoliko sezona. Što ovaj trend cipela čini tako poželjnim? Obično dolaze s debelim gumenim ili krep potplatom i jednostavno su stvorene za promjenjivo prijelazno vrijeme. Istodobno izgledaju dovoljno elegantno za ured te su u kombinaciji s moćnim odijelima dio jednako trendi i ozbiljnog uredskog looka.

Mokasinke s debelim potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Balerinke

Balerinke se ove sezone vraćaju svojim korijenima. To znači da ove trendi cipele u aktualnoj sezoni podsjećaju na izvorne baletne papučice. Dolaze izrađene od meke kože i opremljene su rastezljivim potplatima. Osim toga, u trendu su suptilne boje, baš kao što profesionalne balerine nose modele u svijetloružičastoj, bijeloj ili crnoj boji. Neki modeli također imaju elastičnu gumenu kopču za dodatnu podršku. Ove cipele ne samo da su izuzetno udobne, već nema prilike u kojoj ne izgledaju prikladno.

Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Podstavljene čizme

Podstavljene čizme izazvale su pravi hype prošle zime. Zašto? U ovoj mekoj i toploj obući imate osjećaj kao da hodate po oblacima, a uz to izgledaju totalno cool. Ovi modeli čizama zapravo su odgovor na udobne, no 'ružne' tenisice, a najbolje od svega - ove čizmice, zvane i 'čizme jastuci', mogu se nositi od jeseni do zime.

Podstavljene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije
Olivia Wilde u hit čizmama sezone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia