udobno i chic

Odlična alternativa trapericama: Duge suknje su se vratile ove sezone, a nose se uz tenisice

28.09.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Duge suknje zavladale su modnom scenom ove jeseni. I to u vrlo chic varijanti. Naime duge suknje predstavljaju izvrsnu alternativu širokim trapericama, a nose se uz tenisice. Savršen spoj udobnosti i dotjerane ležernosti

Iako su minice posljednjih mjeseci stekle veliku popularnost, ove jeseni i zime duge suknje su te koje se trijumfalno vraćaju na modnu scenu. Louis Vuitton i Givenchy samo su neki od luksuznih brendova koji su ih pretvorili u trend.

Trend je to koji svoje naslijeđe vuče iz 90-ih, razdoblja koje se u posljednje vrijeme pokazalo kao velika inspiracija u aktualnoj modi. Influencerice duge suknje počinju nositi kao alternativu trapericama. Naime one nude udobnost i neometanost kretanja prilikom nošenja, a istovremeno djeluju vrlo chic i savršen su odabir za cool dnevne stajlinge.

Španjolska manekenka i influencerica Silvia Puertas dugu je suknju kombinirala s tenisicama i prugastom košuljom pomalo muškog kroja. Rezultat je sjajan look snažno nadahnut 90-ima te odiše besprijekornim stilom vrijednim kopiranja.

Duge suknje uz tenisice, kao dostojna zamjena vječnim trapericama u dnevnim stajlinzima, vrlo je lako kombinirati. Od oversized košulja, pletenih vesti i prugastih džempera pa sve do baznih pamučnih majica i t-shirta s natpisom – ovaj modni komad bit će nezamjenjiv dodatak jesenskoj garderobi. Oko izbora modela nema pravila, satenske varijante djeluju nešto elegantnije, a najneformalnija verzija je model od trapera.

  • +7
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije