KELLY BROOK

Vrijeme je da iz ormara izvučete ovaj bezvremenski komad

18.10.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Stiglo je i ono doba godine kada lepršave haljine, majice bez rukava i slične stvari spremamo na dno ormara, a vadimo topliju odjeću. Među njih zasigurno spada i jedan od najvažnijih komada odjeće - kvalitetan kaput - koji će se savršeno uklopiti u sve prigode. Model u boji devine dlake koji se veže oko struka omiljen je britanskoj voditeljici Kelly Brook

I kada odlazi na svoje radno mjesto, na radio postaji gdje ima vlastitu emisiju, 41-godišnja Kelly Brook itekako pazi što će odjenuti, svjesna da će je na putu do posla zasigurno snimiti paparazzi. I uistinu rijetko griješi u svojim modnim odabirima, a tako je bilo i sada kada je svoju kombinaciju prilagodila i nižim temperaturama.

Da joj bude udobno, odabrala je vestu s prugicama uz koje je iskombinirala skinny traperice, no u prvom je planu ipak bio topli kaput u boji devine dlake, koji se veže oko struka, a u istoj boji imala je i kožne čizmice. Pogled je sakrila iza polariziranih sunčanih naočala, a oko vrata je imala ogrlicu s privjeskom u obliku mjeseca.

  • +6
Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaput s remenom slovi za ultimativni modni klasik koji će vas pouzdano spasiti u svim prilikama. Njegova verzija u boji devine dlake odavno je proglašena kaputom koji nikad ne izlazi iz mode, a sve zahvaljujući popularnosti koju na modnoj sceni godinama uživaju modeli s potpisom talijanske kuće Max Mara.

U večernjim prilikama kaput s remenom uspijeva zablistati u paru s haljinom slip kroja i visokim potpeticama, a u odnosu na brojne modele koji ove sezone krase police trgovina osobito laskaju figuri i pristaju različitim tipovima ženskog tijela.