KELLY BROOK

Proglašavali su je najljepšom ženom svijeta, bila je zaručena za holivudske face i zaradila milijune; prioritete je sada presložila, a ne zamara se ni kritikama zbog kilograma koje je nakupila

30.07.2021 u 06:45

Bionic
Reading

Nekada je zbog svojih oblina i zavodljive odjeće kojom ih je naglašavala doslovce zaustavljala promet i redovito bila na listama najseksi žena svijeta, čak i ispred Jennifer Lopez. No taj je život daleko iza nje, a Kelly Brook danas je najsretnija kada radi na radiju jer nitko ne može vidjeti kako izgleda

Kada je danas pogledate, rijetki će moći povezati ime i izgled s osobom koju su 2016. godine znanstvenici s fakulteta u Teksasu proglasili ženom koja ima najsavršenije tijelo, posve prirodno i bez ikakvih nesavršenosti.

Zahvaljujući svom tijelu i nevjerojatnim oblinama, ova je ljepotica na račun pospremila sedam milijuna funti i bila u vezama s najseksi muškarcima današnjice, no sve to nije joj donijelo sreću. Slava joj je donijela i mnoge loše stvari, prije svega osude javnosti, s kojima se teško nosila.

Upravo je to presudilo njezinoj odluci da svoju karijeru nastavi na radiju jer se ljudi, kako kaže, tada fokusiraju na ono što govoriš, a ne kako izgledaš.

Danas 41-godišnja Kelly Brook ima nešto kilograma viška, no nosi ih savršeno, bez imalo kompleksa i puna samopouzdanja, čime može biti uzor drugim ženama. Danas je, priznaje, sretnija no ikada, iako nosi, mnogima u svijetu showbiznisa, nepojmljivu veličinu 40, a u pojedinim trenucima čak i 44.

‘Kada sam završila snimanje jednog sitcoma u Los Angelesu, bila sam u top formi, ali prije četiri godine vratila sam se kući i započela život na selu, na svojoj farmi u Kentu. Jednostavno sam prestala misliti na to kako izgledam…’, priznala je i nastavila:

‘Počela sam kuhati svaki dan ogromne porcije, odlaziti u pubove na večere i jednostavno su se kilogrami počeli lijepiti. Nije pomoglo ni to da živim s Talijanom, kojem je hrana religija.’

Iako je s vremenom počela paziti na prehranu te je postala ambasadorica brenda koji prodaje proizvode za mršavljenje i izgubila 10 kilograma, dogodili su se pandemija koronavirusa i lockdown u Velikoj Britaniji, što ju je vratilo na početak.

‘U lockdownu sam poludjela i kupila krušnu peć za pizzu, pa smo petkom navečer pripremali kebabe, pizze... Kupila sam aparat za sladoled i smišljala svoje recepte. Stalno mi je glava bila u frižideru i natukla sam kilograma i više nego što sam trebala.’

No, priznaje, sada se napokon osvijestila, uvela shakeove i smoothieje umjesto nekih obroka i počela paziti na ono što stavlja u sebe.

‘Mnogi od nas bi, da mogu, nakon ove grozne godine stisnuli gumb za resetiranje. I to je u redu jer napokon ponovno počinjemo misliti na sebe, ponovno uzimamo u ruke vlastiti život. Pravo je vrijeme za to da uzmemo od života ono što je najbolje’, rekla je Kelly Brook pa dodala:

‘Nikada nisam mrzila ono što sam postala, dapače prihvaćam svoje kilograme i veličinu koju nosim. Ne želim i ne mogu biti osoba koja sam bila u 20-ima, moj metabolizam je usporen, no isto tako sam svjesna toga da stvari mogu izmaknuti kontroli, a ja sam tip osobe kojoj se kilogrami brzo gomilaju. Ako ne budem pazila, ponovno ću umjesto 38 i 40 nositi brojeve 42 i 44, a to ne želim.’

  • +14
Kelly Brook Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

Kako je rekla, s kilogramima joj rastu i grudi, no to je ne čini sretnom, iako je upravo zahvaljujući svom dekolteu i bujnim oblinama osvojila modni svijet.

Kelly je danas napokon pronašla sreću u sedam godina mlađem Talijanu, manekenku i umjetniku Jeremyju Parisu, s kojim je već šest godina u vezi. Da je uistinu sretna, vidljivo je i iz objava na njezinom Instagramu, na kojem ju prati 1,3 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, lajkajući njezine objave idiličnog života s četveronožnim ljubimcem.

A ako se možda ne sjećate, podsjetit ćemo vas da je tijekom 20-ih i 30-ih, kada je bila na vrhuncu karijere, novinske stupce punila zahvaljujući upravo svom privatnom životu i tome da je četiri puta bila zaručena.

Njezin prvi zaručnik bio je akcijski heroj Jason Statham, s kojim je provela sedam godina u Hollywoodu i koji u to doba nije imao prebijenog novčića. Nakon njega prebacila se na Billyja Zanea, no zaruke nisu dugo potrajale i to ponajviše jer joj nije bio ni najmanja potpora u trenucima u kojima joj je umirao otac.

Turbulentnu vezu potom je imala i s ragbijašem Dannyjem Ciprianijem, s kojim je provela tri godine, a potom s njegovim kolegom Thomom Evansom. Za njega je isto tako bila zaručena, no nakon što je u 23. tjednu trudnoće doživjela spontani pobačaj sve je krenulo nizbrdo.

Zadnji zaručnik bio joj je bivši kraljevski marinac David McIntosh i zaprosio ju je nakon samo 11 tjedana veze, no tri mjeseca kasnije sve su otkazali.

‘Shvatila sam da se zaljubljujem u muškarce s kojima ne mogu zamisliti budućnost ni brak. Možda smo imali dobar seks, možda je razlog bilo to što su živjeli u drugoj zemlji, no niti jednog od njih nisam željela za oca svoje djece. Davali su mi ono što sam htjela u tom trenutku i to je ok za mladu ženu.’

Tek je Jeremy postao osoba s kojom se može zamisliti u braku i imati djecu, no, priznaje, sve je puno teže kada prođeš 40. godinu. ‘Znam da je teže imati djecu u mojoj dobi, svjesna sam toga, no isto tako u redu je priznati ako nešto ne želiš. Zapravo nikada nisam htjela djecu. Nisam se htjela udavati. Sve je to u redu priznati.’