pametna investicija

Naglašavaju figuru i nikad ne izlaze iz mode: Pronašli smo najljepše verzije elegantnih kaputa, apsolutnog hita sezone

16.10.2021 u 07:50

Bionic
Reading

Planirate li investirati u elegantan kaput koji će se isticati skupocjenim izgledom i pritom odolijevati zubu vremena? I ove godine idealan odabir predstavljaju modeli koji laskaju figuri zahvaljujući dodatku pojasa

Padom temperatura očekivano raste interes za toplijim odjevnim komadima na čelu s kaputima. Brojni brendovi potrudili su se da ove godine na policama trgovina ne manjka zanimljivih inačica, a većina modnih stručnjaka slaže se da bismo pri odabiru kaputa u obzir trebali uzeti njihov 'rok trajanja'.

Kupnja toplog i kvalitetnog kaputa koji će dug niz godina uspješno odolijevati nametnutim trendovima jedna je od najpametnijih investicija, a takav model nesumnjivo je onaj s remenom.

  • +13
Kaputi na vezanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Elegantan i često podcijenjen, kaput s remenom slovi za ultimativni modni klasik koji će vas pouzdano spasiti u svim prilikama. Njegova verzija u boji devine dlake odavno je proglašena kaputom koji nikad ne izlazi iz mode, a sve zahvaljujući popularnosti koju na modnoj sceni godinama uživaju modeli s potpisom talijanske kuće Max Mara.

Osim odabirom kaputa s remenom u boji devine dlake, za nekoliko nijansi svjetlije verzije također se isplati uzeti u obzir jer djeluju podjednako skupocjeno i bezvremenski. U mekim tonovima bež i bijele boje, kaputi s dodatkom remena podjednako krase police trgovina, kao i tipične crne verzije.

U večernjim prilikama kaput s remenom uspijeva zablistati u paru s haljinom slip kroja i visokim potpeticama, a u odnosu na brojne modele koji ove sezone krase police trgovina osobito laskaju figuri i pristaju različitim tipovima ženskog tijela.