dobar izbor

Dolaskom jeseni topao i elegantan kaput sve je više na cijeni, a Nina Badrić ima odličan model koji će mnogi poželjeti

17.10.2021 u 00:03

Bionic
Reading

Nezaobilazni modni komad za hladne dane pred nama nesumnjivo je kaput koji osim topline mora pružati i eleganciju, a jedan doista prekrasan primjerak skriva se u ormaru pjevačice Nine Badrić

Sunčeve zrake sve zubatije griju, a topli kaputi sve su više na cijeni. No, tko kaže da moraju biti u crni,, smeđim i sivim bojama? Najupečatljiviji jesenski stajlinzi pršte bojama, a potvrđuju to i modni znalci koji upravo kapute u upečatljivim bojama predviđaju kao jedan od vodećih trendova sezone pred nama.

Uz boju, kod kaput posebno se pazi na kroj, a ove sezone na cijeni su oversized modeli kockastog kroja koji ne napadno već vrlo stilski dotjerano, djeluju vrlo elegantno.

  • +22
Hit kaputi sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo takav jedan model pokazala je pjevačica Nina Badrić. U dvije objave na svom Instagram profilu Nina pozira odjevena u vrlo zanimljiv jesenski stajling čiji je najupečatljiviji dio svakako bio kaput boje lavande.

Uz fotografiju Nina je napisala: 'Unesi malo boje u svaki hladan dan,' te je prikupila brojne lajkove i komplimente. I doista, ovakvim modnim komadom svakako se unosi vedrina u sive, hladne dane, ali i podiže svaki stajling, bilo da se radi o klasičnoj kombinaciji traperica i košulje, haljine ili suknje i pulovera sa zatvaračem koji su vladajući trend ove sezone.