ELEGANTNA BRINETA

Vjenčanje o kojem se govori: Lijepa mladenka blistala u izdanju dostojnom princeze

22.04.2024 u 13:40

  • +8

Vjenčanje Miguela Fierra Corsinija i Terese Revuelte Guerrero

Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / FRANCISCO GUERRA / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Članovi visokog društva iz Španjolske proteklog vikenda ponovno su se okupili kako bi proslavili ljubav svojih članova, Miguela Fierre Corsinija i Terese Revuelte Guerrero

Par se ove subote zakleo na vječnu ljubav u papinskoj bazilici San Miguel, smještenoj u srcu Madrida, okruženi obitelji i prijateljima. Po tradiciji, prvi se pojavio mladoženja u elegantnom odijelu te pozirajući na vratima bazilike s majkom i njezinom sestrom. Zatim je stigla mladenka odjevena u elegantnu bijelu vjenčanicu, s detaljem halter ovratnika, poluprozirnim rukavima i kontrastnom trakom ispod prsa koja je naglasila struk.

Osim toga, vjenčani look članice španjolskog visokog društva sadržavao je i pelerinu koja se vezala oko vrata, dok je frizuru uglađenog niskog repa s razdjeljkom po sredini oplemenila tijarom.

Uz široki osmijeh i ne skrivajući ogromnu sreću, mladenci su se ovog proljetnog dana obasjanog suncem i ugodnim temperaturama u glavnom gradu Španjolske držali ruku pod ruku nakon što su se zakleli na vječnu ljubav.

Nakon vjerskog obreda, s uzvanicima uputili su se na slavlje na privatnom imanju u blizini Madrida.

Vjenčanje ovog para ujedno je označavalo spoj dvije važne španjolske dinastije iz poslovnog i financijskog svijeta, Corsini i Fierro.