SVADBA U MADRIDU

Simbol Chanela dominirao je vjenčanicom ove mladenke

29.02.2024 u 07:54

Vjenčanje Ine Morenés i Felipea Matossiana

Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / ContactoPhoto / Profimedia

Bionic
Reading

Članovi španjolskog visokog društva proteklog vikenda ponovno su se okupili u Madridu zahvaljujući glamuroznom vjenčanju svojih pripadnika, Ina Morenés i Felipea Falca

Markiz od Ponsa, pranećak pokojnog Carlosa Falcóa i kći Antonija Morenésa i Marije del Carmen Allende-Salazar, markizice od Velade, proteklog petka uplovili su u bračnu luku u Madridu.

Njihovom vjenčanju održanom u madridskoj crkvi Concepción Real de Calatrava, poznatoj kao Las Calatravas, nazočili su brojni pripadnici španjolskog visokog društva, uključujući infantu Elenu, stariju sestru španjolskog kraja Filipa VI.

Mladenka, Ina Morenés, u crkvu je stigla u pratnji oca, u ruci noseći buket poljskog cvijeća u zelenim i kestenjastim tonovima.

U tom trenutku otkrila je svoj odabir vjenčanice, a riječ je o modelu s potpisom lokalnog brenda Navascués u znaku laganog, donjeg dijela 'A' siluete i francuskih rukava sa ovratnikom po uzoru na košulje, uklopljenih u gornji dio od tvida - simbola modne kuće Chanel.

Sa ovom istom teksturiranom tkaninom, kreativna direktorica brenda, Cristina Martínez-Pardo, kreirala je dodatak donjem dijelu vjenčanice kako bi ju zaštitila od niskih temperatura, tipičnih za kraj veljače u glavnom gradu Španjolske.

Poput drugih mladenki iz svoje obitelji, odbacila je ideju nošenja tijare za poseban dan, kao i veo - gotovo neophodan detalj u klasičnom bridal looku.

Umjesto njega, glavni fokus stavila je na frizuru u znaku niske punđe, oplemenjene lepezastim naušnicama.