SLAVLJE NA SICILIJI

Vjenčanica ove talijanske mladenke oduševila je i 'modnu bibliju'

09.11.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Kći proslavljene talijanske dizajnerice Luise Beccarije izrekla je sudbonosno 'da' u njihovoj obiteljskoj kući na Siciliji, a tom je prigodom zablistala u čak sedam svadbenih lookova

Verbier – mali grad smješten u švicarskim Alpama – bio je poprište prvog susreta Lucrezie Bonaccorsi Beccaria i Giulija Rossija Prodija 2019. godine. 'Giulio je bio u Londonu, a ja u Švicarskoj, tako da je naša veza započela preko telefona', prisjetila se Lucrezia.

U srpnju ove godine, na putovanju Indijom, svoju vezu okrunili su zarukama da bi nedugo zatim počeli planirati vjenčanje.

U početku je Lucrezia mislila da bi grčki otok Patmos, na kojem je odrasla, mogao imati najviše smisla, ali nakon kraćeg razmišljanja shvatila je da je jedino mjesto koje će je zaista usrećiti njezin obiteljski dom na Siciliji.

'Morali smo se vjenčati u domu koji su moji roditelji renovirali s predanošću i ljubavlju više od 30 godina – Feudo del Castelluccio na Siciliji. Na ovom imanju estetika moje majke, Luise Beccaria, u potpunosti je prikazan', otkrila je dodavši da je njihovo vjenčanje organizirano u 'samo 30 dana'.

Sređivanje mladenkine svadbene garderobe, kao i cjelokupno vjenčanje, bila je obiteljska stvar.

'Luisa Beccaria je brend moje mame, a ujedno i moj omiljeni', kazala je mladenka otkrivši u razgovoru za modnu bibliju da je odabrala čak sedam svadbenih lookova.

Njezina glavna vjenčanica bila je izrađena po narudžbi. 'Moja svečana haljina nastala je iz ideje koju sam imala na umu, koju su interpretirale moja sestra koja je pronašla baš onu tkaninu o kojoj sam sanjala, i moja majka sa svojim dugogodišnjim iskustvom u haute couture modi. Iskreno mislim da je haljina izašla kao umjetničko djelo', priznala je.

Za večeru koja je uslijedila nakon ceremonije, Lucrezia je odjenula haute couture haljinu iz 1995. godine izrađenu od krhkog tila s umetcima od čipke. Giulio se pak odlučio za krem laneno odijelo koje je napravio dok je putovao Indijom.

Lucrezia je željela vjenčanje na otvorenom, pa je njezina majka Luisa Beccaria njihovu obiteljsku crkvu pretvorila u luksuzni vrt s biljkama i pravom travom kako bi to postigla.