VIŠE ZABAVE

Venera u Strijelcu unosi opuštenost i zabavu u intimne odnose, a to će najviše osjetiti Strijelci, Ovnovi, Lavovi, Vage i Vodenjaci

09.10.2021 u 07:50

Bionic
Reading

Venera je 7. listopada ušla u Strijelca i u njemu će boraviti do 4. studenog unoseći ugodne promjene u vaše intimne živote. Nakon što je nekoliko tjedana boravila u mračnom i introvertiranom Škorpionu, njezin ulazak u vedrog i entuzijastičnog Strijelca ukazuje na razdoblje u kojem ćete se više zabavljati, biti opušteniji i skloniji ulasku u nove veze

Više ćete uživati u flertu i igri zavođenja, a mnogi će započeti vezu na daljinu. Komunikacija, zajednički interesi i filozofija bit će temelj novih veza, a mnogi će odnosi započeti upravo poznanstvom preko interneta i društvenih mreža.

Ova Venera potiče na unošenje promjena u svakodnevicu i na iskušavanje novih aktivnosti i stilova. Jača želja za uzbuđenjem i novim iskustvima. U dugim će odnosima do izražaja doći spontanost i tolerancija.

Ljubavni partneri davat će si više slobode i biti neskloni ljubomori. Za vezane ova Venera ukazuje na potrebu da više uživaju u zajedničkim aktivnostima. Sada je idealno vrijeme za dugo odgađani romantični vikend u toplicama ili zajedničko putovanje.

  • +2
Kim Kardashian je Vaga, 21. listopada 1980. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Idućih ćete tjedana biti radoznali, vedri i društveni. Kod mnogih će porasti ljubav prema dotjerivanju, lijepom odijevanju, kao i uživanju u jelu i piću. Mnogi će se ležernije odnositi prema kućanskim ili bračnim obavezama. Venera u Strijelcu navodi na zaigranost u odnosu prema suprotnom spolu, što će biti vidljivo i kod onih koji su u vezi ili braku. Do izražaja će doći zaigranost i sklonost vanbračnim avanturama koje će ipak u većini slučajeva ostati na bezazlenom flertu.

  • +7
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / NORTH WOODS / BACKGRID / BACKGRID USA / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Venera u Strijelcu posebno je povoljna za Strijelce, Ovnove, Lavove, Vage i Vodenjake. Pripadnici ovih znakova idućih bi tjedana mogli pronaći ljubavnu sreću ili poboljšati odnos s voljenim. Pravo je vrijeme za obavljanje manjih estetskih zahvata, promjenu imidža ili početak dijete. Ulaganje u izgled doprinijet će jačanju samopouzdanja.

  • +16
Jennifer Aniston je Vodenjak, 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER