POD OKRILJEM VENERE

Ovaj horoskopski znak obdaren je nenametljivim šarmom na koji malo tko može ostati hladan

19.09.2021 u 07:45

Bionic
Reading

Rođene pod okriljem svoje vladarice Venere, Vage su obdarene nenametljivim šarmom na koji malo tko može ostati hladan

Za to je dobrim dijelom zaslužna njihova sklonost ljepoti i skladu, pa tako s jedne strane drže do izgleda, a s druge čine sve kako bi se drugi u njihovu društvu ugodno osjećali. Često su elegantno odjevene, ali elegancija zrači iz njih čak i ako njeguju ulični, punk-rock ili boemski način odijevanja. U svakom slučaju, velika je vjerojatnost da će vas privući vanjštinom u bilo kojem outfitu jer imaju stila i znaju se prezentirati u javnosti.

Jednako je važan način na koji se ophode s ljudima. Osim što će vas pažljivo saslušati i ostaviti dojam da su potpuno posvećene onome što govorite, osvojit će vas odmjerenošću, smislom za humor i poznavanjem tematike u koju se dublje upustite. Da im nije dobro poznata, lako bi prebacile razgovor na nešto drugo jer je zadnje što žele ostaviti loš dojam raspravljanjem o nečemu u čemu nisu dobro potkovane.

  • +2
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Raffin / Alamy / Alamy / Profimedia

U tom će vam slučaju dati prostora i vremena da kažete sve što imate reći, istovremeno upijajući podatke i donoseći vlastite zaključke. Ne slažete li se u mišljenjima, ponudit će vam argumente, ali obično ne i ulaziti u svađu, nego će pokušati iznaći diplomatsku formulaciju koja djelomično zadovoljava sve strane. Neće vam podilaziti, jer imaju karaktera, a ako se s vama slože onako preko volje, iako imate potpuno suprotne stavove od njih, to je znak da ih ne zanimate.

  • +11
Dakota Johnson je Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tolerantnost u spoju s oku ugodnim izgledom, sposobnošću slušanja, duhovitošću i oštroumnošću dio su formule njihove neodoljive privlačnosti. Dodamo li tome vrlo ljubazne i uviđavne geste kojima znaju iznenaditi osobe oko sebe, vrhunski ukus za glazbu i dar za stvaranje pravog ambijenta za druženje, zaključujemo da su Vage nedvojbeno zodijački prvak šarma.

  • +6
Heather Locklear je horoskopska Vaga, rođena je 25. rujna 1961. Izvor: Profimedia / Autor: Alpha / Zuma Press / Profimedia