SLAŽETE LI SE?

Pohotna, škrta, ali i ohola: Ovo je sedam smrtnih grijeha horoskopske Vage

26.09.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Svaki je zodijački znak grešan, ali na različite načine. Na Vaginu grešnost utječe njena vladarica Venera, pokroviteljica erotske ljubavi, zavođenja, estetike i svakodnevnih malih užitaka

Oholost

Ambicija vam je biti među najljepšima ili najljepše odjevenima u svakom društvu, imati elegantnog i prestižnog partnera, lijep namještaj, umjetnine, nakit i drugo. Ulažete puno vremena i truda u uljepšavanje sebe i svog okruženja jer želite da se okolina divi vašem istančanom smislu za estetiku.

Škrtost

Ovaj grijeh ne igra veliku ulogu kod vas. Razumljivo je to da ste galantni prema sebi jer kozmetika, odjeća, modni dodaci i ukrasi koštaju, ali ste velikodušni i prema drugima. Drago vam je vidjeti tuđe veselje i zahvalnost na poklonu i čašćenju, a svjesni ste i da time možete podmititi onog od koga trebate nešto.

Pohota

U ovom ste grijehu među vodećima u zodijaku. Obožavate sve što je vezano za sjedinjenje dvoje ljudi, od zavođenja i iščekivanja preko predigre do spolnog čina i opuštanja. Majstorski spajate profinjenu nježnost i žestinu tako da umijete zadovoljiti svačiji ukus. Tipična Vaga zna sve o seksu i teoretski i praktično.

  • +5
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zavist

Ako ste sretni u ljubavi i cijenjeni u društvu, ne osjećate zavist prema tuđoj sreći i ugledu. Tada vam ne smeta ako je netko po vašoj procjeni malo sretniji od vas. No ako ste sami ili u lošoj vezi i ne možete se pohvaliti udobnim domom i visokim položajem, saznanje da drugi imaju ono za čime težite izjeda vam dušu.

Bijes

Nije svojstven Vagama, bar ne onim uobičajenim koje pripadaju Venerinom tipu. Takve, klasične Vage radije vode ljubav nego rat. Znaju se razbjesniti zbog nepravde ili preljuba, ali rijetko vidljivo iskazuju bijes kroz galamu i nasilje. No ako ste manjinski, Saturnov tip Vage, možete se strahovito razbjesniti tako da u tim trenucima podsjećate na hibrid Jarca i Ovna (ili Škorpiona).

  • +11
Dakota Johnson je Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proždrljivost

Da niste opsjednuti održavanjem privlačno oblikovanog tijela, bili biste nezaustavljiv izjelica. Kad vam vitkost i čista koža ne bi bili faktor, tvornice čokolada, keksa i kolača mogle bi živjeti samo od vas. Još vas nešto koči u prejedanju: potreba da jela lijepo izgledaju. Ako taj uvjet nije ispunjen, radije ćete preskočiti objed.

Lijenost

Kao i u slučaju proždrljivosti, da vam nije stalo do privlačnosti, bili biste nezamislivo lijeni. Micali biste se samo radi zadovoljavanja osnovnih potreba, a ostalo vrijeme provodili u fotelji uz ekran i grickalice. No budući da većina Vaga želi dobro izgledati i biti u formi, upadate u lijene faze samo nakon prekida veze i pokrećete se čim vam bude malo bolje.

  • +7
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: ARNE DEDERT