TJEDNI HOROSKOP

Venera najavljuje ugodna ljubavna iskustva Ribama, Ovnovi se okreću popravljanju veza, Jarcima raste potreba za druženjem, a Rakovima raspoloženje i popularnost

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 22.02.2021 06:14
 • Objavljeno 22.02.2021 u 06:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Johner Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovnovima koji su nedavno raskinuli ljubavnu vezu sinut će to da je žele obnoviti i naići na ruku pomirenja. Sličan je scenarij izgledan među zavađenim prijateljima ili rođacima. Zarazno dobro raspoloženje podići će popularnost Rakovima, a Jarci će postati druželjubiviji i češće će izlaziti iz zimskog brloga. Venera najavljuje ugodna iskustva Ribama samcima, a oni u vezi osjećat će se udobno i zaštićeno

Na ugodno iznenađenje pomirljivih Ovnova, bivši će prvi pružiti ruku pomirenja, što će vam biti dovoljan dokaz da je spreman raditi na uklanjanju teškoća koje su vas razdvojile. Nećete imati poriva za zabušavanjem. Krupni profesionalni i potrošački apetit potaknut će vas na požrtvovan rad. U želji da do proljeća isklešete liniju, provodit ćete sate znojeći se na sportskim terenima i u teretani.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Ashley Judd je horoskopski Ovan, rođena je 19. travnja 1968.

Izvor: EPA / Autor: OLIVIER DOULIERY / POOL

Sredinom tjedna Venera donosi povoljan zaokret Bikovima svih ljubavnih statusa. Ozbiljnim pristupom obavezama pribavit ćete poštovanje sudionika u poslovnoj sredini. Bit ćete ugodni i susretljivi i stoga poželjni za suradnju. Neki će se od vas uključiti u rad humanitarne organizacije i unijeti u nju dobre vibracije. Iskoristite svaki trenutak lijepog vremena za kretanje i razonodu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizance će uzrujati saznanje da im je netko nesklon, ali trebaju imati na umu to da je dotični sporedan lik. Što god mislio o vama, ne može vam nauditi, tako da možete mirno prijeći preko toga. Ako se ne maknete od buke, bit će vam teško zadržati koncentraciju. Posao i učenje ići će najbolje onima koji obavljaju zadatke kod kuće. Povećani troškovi donijet će vam poneku glavobolju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Lucy Hale rođena je u znaku Blizanaca 14. lipnja 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi samci dočekat će da im njihova tiha patnja prizna da nije ravnodušna prema njima, a vezani će biti ugodno iznenađeni partnerovom naraslom nježnošću i tolerancijom. Sunce i Venera u Ribama govore da će vam poslovi i učenje krenuti nabolje. Posvetite se zadacima na koje imate utjecaja, a ostale pustite da se odvijaju svojim tokom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Eve Hewson je u horoskopu Rak, rođena je 7. srpnja 1991.

Izvor: Profimedia / Autor: LMJ/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lavovima će nestajati strpljenja za tuđa izlaganja, bilo da govore o uspjesima, bilo porazima, nadama ili brigama. Netko će vam zamjeriti izbjegavanje komunikacije, ali vi se prije svega pobrinite za svoj duševni mir. Potrudite se da vas niska izdržljivost i manjak koncentracije ne ometu u kvalitetnom dovršavanju zadataka. Važno je da se svidite nadređenima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će biti prijemčive na vanjske podražaje pa će osjećati raspoloženja ljudi iz okruženja. Intuicijom ćete čitati misli i nakane bližnjih, što će opterećivati i vas i njih. Najbolje će biti da svakodnevno dobar dio vremena provedete u osami. Težit ćete kresanju nekog troška, primjerice paketa TV kanala ili kozmetičkog artikla, kao i pronalasku dodatnog izvora dohotka.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage, ako vam voljeni spočitne da ga ovih dana zapostavljate ili preskačete kućanske poslove, ne krećite u protunapad. Spor oko osrednje važnih točaka dovest će u pitanje nastavak poslovnog odnosa. Suspregnite ego i ne dopustite mu da omete kompromis. Ako je financijska strana partnerstva čvrsta, dajte mu priliku za opstanak. Međuljudski odnosi odrazit će se na vaše zdravlje.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Kim Kardashian je horoskopska Vaga, rođena je 21. listopada 1980.

Izvor: Profimedia / Autor: EMG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Veze Škorpiona koje su zapale u krizu mogle bi doći do daha. Imat ćete priliku promisliti o prikladnim potezima. Intuicija će vam dojaviti koliki su izgledi za spas odnosa i ima li smisla uložiti još vremena i energije u njega. Imat ćete pune ruke posla, a nedovoljno motivacije da se angažirate u dovoljnoj mjeri. Srećom, imate velike zalihe energije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će se osjećati moćno, ali će im manjkati opreza i sposobnosti predviđanja. Poneseni željom za zabavom, očijukat ćete s prvim dopadljivim kojeg sretnete bez provjere tko je i u kakvom je ljubavnom statusu. Iako vam se dugoročno smiješe uspjesi, idućih tjedana mogli biste nezrelo počiniti pogreške koje će vam privremeno zakomplicirati život. Radite samo ono što morate obaviti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vladavina Riba, koja je počela 19. veljače, Jarcima je poslovično povoljna za ophođenje i umrežavanje. Naklonjena Venera ponukat će vas na potez kojim biste podigli na viši nivo zasad površan odnos s onim u koga ste se zagledali. Trenutak je da pojačate napore oko pokretanja privatnog posla ili jačanja partnerstva. Iskoristite val zanosa i nadahnuća te obavite niz ključnih zadataka.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veze Vodenjaka rođene ovog tjedna temeljit će se na razumijevanju, poštovanju i zajedničkim interesima. Izgledno je da će novi odnosi u početku poprimiti prijateljska obilježja, no u kasnijoj bi fazi mogli prerasti u ljubav. Bit ćete opterećeni obavezama i riskirati ozbiljno kašnjenje u dovršenju zadataka. Spriječite taj nezgodan ishod tako da date poslu, odnosno učenju prioritet u odnosu na zabavu i hobije.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +18
 • +15

Hunter Biden u horoskopu je Vodenjak, rođen je 4. veljače 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: Greg Nash/The Hill/Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ribe koje su same ili u labavom odnosu slučajan susret ispunit će nadom u nešto od životne važnosti. Nije zanemariva mogućnost povratka nekoga iz prošlosti s kim imate nedovršena posla. Želja za materijalnom sigurnošću motivirat će vas na požrtvovan rad ili učenje. Nećete prosvjedovati ako dobijete nalog za prekovremeni rad, a imate li slobodnog vremena, tražit ćete dodatan posao.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!