MJESEČNI HOROSKOP

Vagama i Ovnovima veljača će biti mjesec iz snova, Strijelcima će ovisiti o ponašanju, Škorpionima nosi stres i napor, a Ribama osjećaj da netko ih sabotira

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 01.02.2021 12:55
  • Objavljeno 01.02.2021 u 12:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Aliaksandr Barouski / Alamy / Alamy / Profimedia

Pet planeta u Vodenjaku Ovnovima nagoviještaju lijepu veljaču, a za glavninu Vaga trebala bi biti sjajan mjesec. Strijelcima će najkraći mjesec u godini donijeti samo dobro, pod uvjetom da ne pokazuju prevelike ambicije. Pred Škorpionima je naporan i stresan mjesec s trendom poboljšanja u drugoj polovici. Ribe će često pratiti slutnja da im netko sabotira privatni život i, nažalost, bit će u pravu

Parovi čiji je bar jedan član Ovan dobro će se slagati i vjerojatno sklopiti čvrsto prijateljstvo s drugim parom. Održavate li vezu na daljinu, voljeni bi vam mogao neočekivano predložiti posjetu, a susret bi vam donio mnogo lijepih iskustava. Povoljno razdoblje protezat će vam se kroz cijeli mjesec. Poslovi koje ugovorite ili pokrenete imat će ozbiljnih izgleda za uspjeh, a netko od novih poznanika mogao bi se pokazati značajnim za vašu karijeru.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3

Candace Cameron Bure je horoskopski Ovan, rođena je 6. travnja 1976.

Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi će često pogrešno procjenjivati ljude i okolnosti. Osoba prema kojoj razvijete snažne osjećaje vjerojatno će se ispostaviti neprikladnom ili nedostupnom, no vama će biti teško odustati. Ne obavljajte veće kupoprodajne transakcije ako vam je za to potreban kredit ili niste sigurni u pouzdanost druge strane. U poslovnom životu više slušajte i promatrajte, a manje govorite. Nemojte iznositi mišljenja ako odudaraju od većinskih.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Megan Fox je horoskopski Bik, rođena je 16. svibnja 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci će silno htjeti svakodnevno kontaktirati s raznolikim ljudima, a oni će biti jednako zainteresirani, privučeni vašim dobrim vibracijama. U ljubavnim odnosima bit ćete zabavni i zanimljivi, a primjesa površnosti neće smetati drugu stranu. Većina će Blizanaca biti zadovoljna trenutnom poslovnom situacijom. Nećete osjećati pritisak, iako bi vam to koristilo da vas motivira na korištenje dobrih prilika kojima će veljača obilovati.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Napetost i razdražljivost remetit će Rakovima prisne odnose. Pri svakom nesporazumu upadat ćete u gnjev ili potištenost. U više navrata sjetit ćete se neugodnih ljubavnih epizoda ili propuštenih prilika i predbacivati si za njih. Razumno upravljajte novcem i ne trošite unaprijed jer bi vas netko mogao prevariti za plaću ili honorar. Želite li izbjeći gubitke, budite sumnjičavi prema obećanjima o brzoj i lakoj zaradi.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Lavove će mnogo toga smetati u vezi pa će imati poriv obrušavati se na partnera. Ne otvarajte sukobe jer su vaše zamjerke primarno posljedica lošeg raspoloženja nevezanog za odnose s bližnjima. Oscilirat ćete između visokog samopouzdanja i pesimizma. Budite profesionalni i suzdržite se od bahatosti. Njegujte odnose i poradite na poboljšanju predodžbe o sebi koju društvo ima o vama.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Djevice će biti smanjeno društveno aktivne. Veći dio vremena povlačit ćete se u osamu i posvetiti se obavezama. To neće biti posljedica potištenosti ili tjeskobe, već redoslijeda prioriteta - ovog mjeseca na vrhu će biti čišćenje, pospremanje, pregled troškova, plan prihoda i rashoda... Mogli biste pretjerati s marljivošću i odgovornošću. Ako si ne dopustite poneku sitnu nepreciznost bit ćete pod pojačanim stresom.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Vagama su izvjesna bogata zbivanja na romantičnom planu. Uđete li u novu vezu, doživjet ćete ugodna uzbuđenja i pozitivna iznenađenja. Ako ste u dugoj vezi, osjećat ćete se spokojno i zaštićeno. Novčani tokovi bit će povoljni. Ili ćete uprihoditi više, ili ostvariti zamjetan popust. U poslovnim raspravama izašli biste kao pobjednik, ali to bi vam moglo donijeti naknadnih nepovoljnih posljedica.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
  • +2

Bella Hadid je horoskopska Vaga, rođena je 9. listopada 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: CPD+DFY / KCS Presse / Profimedia

Bližnji i daljnji od Škorpiona će svakodnevno tražiti usluge, ali će odbijati njihove molbe. U jednom ćete trenu izgubiti strpljenje i sasuti u lice nezahvalnima ono što zaslužuju. Od 20. veljače odnosi će se postupno popravljati. Nadležni će od vas tražiti brzinu, dok će s druge strane kasniti s obavezama prema vama. Kontrolirajte pogreške i pazite na sadržaje isprava koje potpisujete.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Demi Moore je horoskopski Škorpion, rođena je 11. studenoga 1962.

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

Strijelci će cijeloga mjeseca visoko kotirati u društvu. Nekoliko udvarača borit će se za vašu pažnju, što će vas činiti ponosnim, a još više zabavljati. Prštat ćete od optimizma i vedrine, ali će vam manjkati odgovornosti. Neovisno o bračnom statusu, mogli biste iz obijesti krenuti u riskantan ljubavni pothvat iz kojeg biste izašli osramoćeni. Ako se u potrazi za uzbuđenjima odvažite na nerazumne postupke, prijeti vam zamjetan gubitak u igri na sreću ili trgovanju dionicama.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Sklad veze Jaraca uvelike će ovisiti o materijalnim prilikama. Ako financijski dobro stojite, lijepo ćete se slagati, no nađete li se u novčanoj stisci, vaša će međusobna naklonost opasti. Budite konstruktivni i zajedno skujte plan oporavka. U poslu ćete biti nemilosrdni. Ocijenite li to povoljnim po vaše interese, nekog ćete prijevarom ili prijetnjom ukloniti s puta. Budite što diplomatičniji i ne stvarajte neprijateljstva.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Vodenjaci će biti zapaženi bilo da su osobno prisutni, ili sudjeluju u internetskoj raspravi. Vaše će riječi imati težinu, što će vas činiti osobito omiljenim - ili mrskim. Veljača vam je najaktivniji mjesec u godini, no ova će biti i više od toga. Stalno će vas goniti potreba za borbom. Nećete biti potpuno zadovoljni ni ako vam se okolnosti budu smiješile, niti ćete biti obeshrabreni ako vam okolnosti okrenu leđa.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

Članovi obitelji ili netko drugi nepozvan miješat će se Ribama u vezu ili odabir simpatije kojoj se udvaraju. Sve ćete ozbiljnije razmatrati osamostaljenje, a ako ne živite sa širom obitelji, prorijedit ćete kontakte. Mučit će vas nestabilne financijske prilike pa ćete se baciti u potragu za dopunskim izvorom dohotka. Ako već imate posao, još jedan previše bi vas iscrpio. Radije proučite gdje možete uštedjeti.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +17
  • +14

Olivia Palermo je rođena u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!