LAIS RIBEIRO

Vatromet boja: Brazilska ljepotica magnet je za poglede i u opuštenom izdanju

27.05.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Lais Ribeiro, 28-godišnja brazilska manekenka i Victorijina anđelica od 2015. godine, sunčani je dan iskoristila na plaži u Malibuu kamo se uputila u društvu zaručnika, Joakima Noaha, NBA zvijezde, igrača Los Angeles Clippersa

Zgodnom paru pridružio se i Joakimov prijatelj, košarkaš Atlanta Hawksa Chandler Parsons i njegova djevojka Haylee Harrison.

Lijepa Lais bila je zvijezda plaže u cool stajlingu koji je bio pravo osvježenje. Vitka i visoka egzotična ljepotica za ovu je prigodu odabrala opušteni, mladenački outfit u kojem ju je bilo teško ne primijetiti.

U šarenom topu vedrih boja i kratkim hlačama, Brazilka je otkrila vitke noge i besprijekornu liniju.

  • +5
Lais Ribeiro Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj surferski look odlično raspoložena Lais dodatno je zaokružila simpatičnim platnenim šeširom i sunčanim naočalima.

Inače, slavna ljepotica je nedavno proslavila 12. rođendan svoga sina, Alexandrea kojem je priredila tulum za pamćenje u njihovom domu.

U nedavnom je intervjuu, Lais otkrila kako je i ona poput mnogih roditelja imala problema oko organizacije škole na daljinu. 

'Radili smo skupa zadaće i to nije lako. Moja mama, baka i dvije tete su učiteljice i znam koliko je to zahtjevan posao, ali nisam znala kako to zbilja izgleda', rekla je Lais čiji sin Alexandre ima autizam.

Još sredinom ožujka, zbog globalne pandemije, Lais je sa sinom, majkom i sestrom otišla iz New Yorka u Los Angeles, gdje karantenu odrađuje sa zaručnikom.