DELIGHT

Ljepota leži u jednostavnosti: Haljine i odijela zvijezde su nove kolekcije domaćeg brenda

27.05.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Svojom novom kampanjom za proljeće/ljeto, Ivan Friščić, vlasnik i dizajner brenda DeLight, pokušao je dočarati ženu koja ne odustaje, snažnu ženu koja mašta te ženu koja je istovremeno profinjena i moćna

Sve su to ujedno i karakteristike nove kolekcije u kojoj je većina haljina inspirirana popularnom wrap haljinom. One su i dokaz kolika ljepota leži u jednostavnosti, a sašivene su prirodnih tkanina, što ih čini idealnima za vruće ljetne mjesece. Dobar provod nikada nije otkazan, baš kao ni druženje ili povod za izgledati lijepo, a upravo večernje haljine satkane od pamučne čipke ili svile iz DeLight kolekcije, odišu elegancijom koja ne prolazi nezapaženo.

Odijela su svojevrsna kruna brenda DeLight. Prepoznatljiva i pažljivo krojena, rezultat su dugogodišnjeg predanog rada, a svaka žena koja ih odjene, jednostavno ostavlja bez daha i uvijek im se vraća. Sakoi na jednoredno ili dvoredno kopčanje, popularne mrkva ili trapez hlače, a sve sašiveno od prirodnih tkanina poput hladne vune, svile, lana i pamuka.

'Kampanja za proljeće/ljeto snimljena je u Brown Beach Houseu u Trogiru, znao sam da je to idealna lokacija. Jedinstven dizajn i retro estetika su ono što se divno uklopilo u čitavu priču oko mojih kreacija. Žena u takvom okruženju jednostavno blista te i njezina ljepota, još više dolazi do izražaja. Ležerna raskoš, to je upravo ono što svaka žena zaslužuje, tom se misli vodim svaki puta kada krenem stvarati, a osmijeh klijentice mi je svaki puta svojevrsna nagrada i potvrda za to', tvrdi Ivan Friščić.

Okosnica kolekcije definitivno je haljina s dubokim V-izrezom, koja upravo svojim besprijekornim linijama krade pažnju. U njoj žena može opušteno šetati pješčanom plažom, a s druge strane, može i izreći svoje sudbonosno 'da'. Podsjeća na grčke božice i samim time veliča ženu kao nježnu, ali opet moćnu figuru.

  • +3
DeLight Izvor: Promo fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic

Čitava kolekcija odiše nježnim, puderastim bojama, a uzorci poput kariranog i cvjetnog najavljuju toplo, ljetno razdoblje u koje se savršeno uklopila kolumnistica i spisateljica – Andrea Andrassy te je kao zaštitno lice kolekcije divno zaokružila ovu modnu priču. 'Uživam nositi DeLight odijela. Naravno, volim i haljine, ali odijela su nekako više – ja. Volim to što su iznimno kvalitetna, udobna i divno stoje. U njima ne možeš proći nezamijećeno', dodala je Andrea.