TJEDNI HOROSKOP

Vage i Ribe bit će nezadovoljne primanjima, Strijelcima je povoljan trenutak za traženje povišice, a Djevicama za unovčavanje hobija

21.09.2020 u 07:46

Bionic
Reading

Honorarni poslovi i unovčavanje hobija otvaraju Djevicama mogućnost bolje zarade, a Strijelcima koji već neko vrijeme namjeravaju zatražiti povišicu tjedan je idealan za kretanje u akciju. Vage i Ribe mučit će spoznaja da kolega zarađuje više od njih. Umjesto sukoba s nadređenim, Vage će diplomatičnim pristupom iznjedriti dobre rezultate, a Ribama se savjetuje da provjere jesu li im i postignuća podjednaka

Ovnovi će se u prvom dijelu tjedna više posvetiti voljenom i potruditi da zajedničko provedeno vrijeme bude što kvalitetnije i zabavnije, a slobodni Ovnovi vodit će sadržajan život ispunjen novim susretima i mogućnostima za flert. Imat ćete ideju za unapređenje internetskog poslovanja, no izbjegnite sukob s nadređenima ne prihvate li je na prvu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zajedničko obavljanje svakodnevnih poslova popravit će Bikovima odnos s partnerom, pogotovo odu li nekamo za vikend. Na umu će vam biti poslovni napredak. Tečaj, dodatno školovanje ili prekvalifikacija povećat će vam izglede. Privlačit će vas pomisao na zaradu kroz ulaganje, no ne zalijećite se.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zbog obostrane ljubomore Blizancima su u utorak i srijedu moguće prolazne razmirice s voljenim, no one srećom neće završiti zahlađenjem odnosa, već obostranim razumijevanjem i mirenjem. Ljutit će vas nepouzdani poslovni partneri. Neke bi suradnje mogle doći u pitanje zbog razmimoilaženja u mišljenju. Imunitet vam nije jak kao što mislite.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Camila Morrone rođena je u znaku Blizanaca 16. lipnja 1997. Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovima će se svidjeti tajanstvena osoba s kojom će moći voditi zanimljive razgovore začinjene pikantnim aluzijama. Diskretno joj signalizirajte jeste li samo za avanturu ili otvoreni za nešto ozbiljnije. Privatne nedoumice odvratit će vam misli od posla, što će ići na ruku kolegama koji će u drugoj polovici tjedna pokušati svaliti na vas krivnju za prekoračene rokove i nedovršene poslove.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Priyanka Chopra u horoskopu je Rak, rođena je 18. srpnja 1982. Izvor: EPA / Autor: JALAL MORCHIDI

Lavovi se neće moći požaliti na nedostatak pažnje. Pojavom i šarmantno samouvjerenim nastupom privlačit ćete simpatije, a u prvoj polovici tjedna netko će privući i vaše. Lako je moguće da ćete vi i nova simpatija već za vikend biti nešto puno više od znanaca. Bit ćete vješti u komunikaciji pa će zamisli koje predložite naići na dobar prijem nadređenih.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Netko iz kruga prijatelja pomoći će Djevicama riješiti obiteljski problem koji će iskrsnuti početkom tjedna. Možete se osloniti na tuđu pomoć ili savjet i kad je riječ o odnosu s partnerom. Honorarni poslovi i unovčavanje hobija otvaraju vam mogućnost bolje zarade. Poslovno druženje bit će prilika da utjecajnim ili nadređenim osobama izložite neke zamisli. Ne oklijevajte.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će imati osjećaj da kućne i obiteljske obaveze ne ostavljaju partneru i njima dovoljno vremena jedno za drugo i da su ih udaljile. Ne paničarite, to je stanje prolazno. Niste li zadovoljni postojećim primanjima, nemojte krivicu svaliti na kolegu koji zarađuje više od vas. Počela je vaša vladavina i ulila vam više energije i optimizma. No u tome se krije zamka. Kad se osjetite najsnažniji, budite najoprezniji.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nicky Hilton je horoskopska Vaga, rođena je 5. listopada 1983. Izvor: Profimedia / Autor: zz/John Nacion / StarMax / Profimedia

Škorpioni će imati priliku riješiti razmirice s voljenim, pogotovo one vezane uz stara pitanja. Uz malo truda i obostranog popuštanja zajednički ćete doći do rješenja i sjetiti se koliko se volite. Kontakti koje ste nedavno prikupili pokazat će se ključni za razvoj vašeg poslovanja i povećanje prihoda. Dat će vam korisne informacije i otvoriti jedna vrata.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dobro raspoloženje Strijelaca bit će zarazno, što će nesumnjivo imati povoljan utjecaj i na intimne odnose. Spoj druženja sa zajedničkim prijateljima i romantičnih izlazaka udvoje doprinijet će boljem odnosu s partnerom. Ukazat će vam se prilika da naplatite stara dugovanja ili napokon dovedete do sretnog kraja dugogodišnji imovinsko-pravni spor.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes je u horoskopu Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: NGRE/Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rastrzani između poslovnih obaveza, Jarci će biti ljuti što najbliži nemaju dovoljno razumijevanja za njih. Umjesto da se upuštate u svađu, objasnite im situaciju i zamolite ih za podršku. Njihova će vas reakcija ugodno iznenaditi. Ne gubite živce zato što se stvari vezane uz nove projekte ili prelazak na drugo radno mjesto ne odvijaju željenom brzinom.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Irina Shayk u horoskopu je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com

Vodenjaci će biti pod pritiskom s raznih strana i spriječeni udovoljiti voljenoj osobi. Želite li izbjeći njene prigovore ili povlačenje u sebe, više je uključite u svoj raspored i sve što možete radite zajedno. Najlakše ćete naći rješenje poslovnog problema koji vas muči preko prijatelja povezanog sa sektorom čije vam usluge trebaju. Internetska kupovina zahtijeva oprez.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: ADW / Goff Photos / Profimedia

Dopisivanje preko društvenih mreža rasplamsat će Ribama romantične maštarije, naročito ako je druga strana iz inozemstva. Nemojte se previše zanositi i pripisivati joj osobine iz snova. Ako ste u vezi, vrijeme koje provodite online ići će partneru na živce. Vaše raspolaganje kućnim budžetom izazvat će razmirice s njime.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.