BAŠ NEĆU!

Ne znaju za autoritet i pravila: Ovo su najmanje poslušni horoskopski znakovi

12.09.2020 u 08:02

Bionic
Reading

Poslušnost, izvršavanje zapovijedi, poštivanje autoriteta i pravila? To je tuđi problem! Ovi znakovi, svatko iz svojih razloga, rade po svom

Ovan

Marsovo dijete već je u prvom razredu osnovne bilo noćna mora učitelja. Borben, prkosan i uvijek spreman prihvatiti izazov, Ovan nije sklon slušati naloge. Naprotiv, kažete li mu da nešto mora ili ne smije učiniti, budite uvjereni da će postupiti suprotno od toga. Kad odraste, želi biti onaj koji zapovijeda i kažnjava, ne onaj koji sluša.

Alessandra Ambrosio je horoskopski Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjak

Smetaju mu upute, naredbe i ograničenja kao takva. Ima utopijsku ideju da svatko treba sam zaključiti što je najbolje za njega i zajednicu. Suočen s pravilima kojih bi se trebao pridržavati, Vodenjak će se automatski zapitati tko ih je postavio i zašto te odakle nekom pravo propisivati drugima što im je i kako činiti. Ne bude li zadovoljan odgovorom, naći će načina da napravi stvari po svom. Ujedno će poticati druge na neposluh, pogotovo na društvenim mrežama.

Strijelac

Rođeni slobodnjak ne podnosi da mu nameću nešto, od mišljenja nadalje. Ne vjeruje u uvriježene norme, znajući da je život zabavniji i uzbudljiviji bez njih. Zanemarivanje zahtjeva i zabrana podiže mu adrenalin i pretvara mu svakodnevicu u pustolovinu. Doduše, nitko osim njega ne smije biti oslobođen njihovog poštivanja. Svi ostali moraju raditi kako im autoritet nalaže 'jer bi inače zavladao nered'.

Jarac

Ako se nečiji zahtjev ili zabrana podudaraju s onim što bi i sam ionako učinio, ne pravi nikakvih problema. Za ovo Saturnovo čeljade praktičnost i ekonomiziranje važniji su od svega, bezrazložan prkos nije njegova stvar. No ako osjeća da je ono što traže od njega glupo, nepotrebno ili štetno, oglušit će se na to. Ne trpi da mu netko remeti planove i upleće se u njegov raspored, ali ako dođe u priliku naređivati drugima, oduševljeno će je iskoristiti.

Kate Moss rođena je u znaku Jarca 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia