VRIJEME ZA ISTICANJE

Pod Venerom u Lavu poduzet ćete sve da budete uočeni, a najviše će u tome uživati Lavovi, Ovnovi, Strijelci, Vage i Blizanci

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 13.09.2020 08:05
  • Objavljeno 13.09.2020 u 08:05
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: LJM Photo / DesignPics / Profimedia

Dok putuje Lavom, između 6. rujna i 2. listopada, Venera navodi na teatralnost i ekstravaganciju. Tko je i inače otvoren i razmetljiv, pretvorit će svoju svakodnevicu u šou program za promatrače

Čak će i oni koji su u ostatku godine stidljivi i povučeni dobiti iznenadan poriv za zauzimanjem pozornice i isticanjem. Dominantni i zahtjevni pojedinci bit će to još više pod ovim utjecajem. Imate li posla s takvima, savjetujemo vam da postavite granice, odbijete neprilične zahtjeve i ostavite puno prostora za sebe.

U iduća tri tjedna pripadnici svih znakova bit će skloniji skretanju pažnje na sebe

Htjet ćete privlačiti pažnju elegantnim i upadljivim odijevanjem, šminkanjem i ponašanjem. Svi ćete htjeti dobiti svojih pet minuta slave pa ćete se baciti na pjevanje, plesanje, zavođenje, partijanje i izlaganje svojih radova. Budući da je pristup lokalima i noćnim klubovima ograničen zbog epidemije, okrenut ćete se platformama poput Zooma i YouTubea.

Pazite da ne ispadnete smiješni pred sobom

Produkcija videa bit će veća no ikad, a influenceri će više promicati same sebe nego proizvode, stilove i ideje. Štogod budete činili, uživo ili virtualno, kontrolirajte se. U suprotnom bi vam kasnije, kad se vratite u normalu, moglo biti neugodno kad vas budu podsjećali na ekshibicije koje ste izvodili.

Vrijeme u kojem Venera prolazi Lavom povoljno je za romantiku, buđenje strasti i raspirivanje žara. Svi su topliji, srdačniji i skloniji spontanim iskazima naklonosti, od velikih riječi do čašćenja i dijeljenja poklona. Ovo će vam se razdoblje najviše svidjeti ako ste Lav, Ovan, Strijelac, Vaga i Blizanci. Dobro ćete prolaziti u zavođenju i društvenim aktivnostima čak i ako budete pomalo nametljivi. Škorpioni, Bikovi i Vodenjaci bit će manje oduševljeni ovim Venerinim tranzitom, ali ni njima ne prijeti ljubavni brodolom.

  • +1

Charlize Theron u horoskopu je Lav, rođena je 7. kolovoza 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!