TJEDNI HOROSKOP

Vage će pokazati više odvažnosti, Lavovi će biti samouvjereni, Škorpioni nostalgični, a Strijelci skloni nepodopštinama

05.10.2020 u 06:48

Bionic
Reading

Povoljan Mars činit će Lavove optimističnima i samouvjerenima, što je dvosjekli mač. U tijeku je aktivno razdoblje Vaga, što će pripadnici ovog znaka osjetiti po priljevu energije i porastu odvažnosti. Škorpioni će prelistavati stare fotografske albume, gledati nostalgične filmove i često se u mislima vraćati u prošlost. Gladni uzbuđenja, Strijelci će biti skloni raznim nepodopštinama i riskiranju neovisno o svom ljubavnom i bračnom statusu

Ovnovi, osoba za koju ste se zagrijali past će na vaš samouvjeren nastup ili će vas ocijeniti bahatima i zatvoriti vam sva vrata. Zbog drske sklonosti flertu zauzeti će Ovnovi imati problema s partnerom. Objašnjenje da ste se samo zafrkavali neće zvučati uvjerljivo. Puni planova za nove projekte, zanemarit ćete one započete, no okolnosti će vas natjerati da se prvo riješite zaostataka.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Venera u prijateljskoj Djevici uljepšat će Bikove i obdariti ih šarmom. Odnosi započeti u ovom tjednu imat će mnogo potencijala za trajnost. Bikovi u dugoj vezi uživat će u partnerovoj pažnji i ljubavi. Polet s kojim ćete se baciti na posao iznenadit će okolinu. Netko bi se mogao osjetiti ugroženim vašom ambicijom. Prihodi će biti isključivo plod vašeg truda.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci, ne načinjite temu svoje ljubavne prošlosti. Ako vas voljeni navede da govorite o tome, preskočite škakljive detalje i prikažite svoje pothvate manjim nego što su bili. Izgledno je poboljšanje na novčanom planu. Uplata koju ste već gotovo otpisali napokon će sjesti na vaš račun. Trenutak je povoljan za pregovore s bankom ili poreznim organima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Rakovi će biti predmet zanimanja nekoliko simpatizera, ali će donositi dvojbene odluke. Nepromišljeno ćete se upustiti u flert s osobom s kojom ste profesionalno povezani. Društveni život online bit će vam uzbudljiviji od onog opipljivog. Ako netko pokuša svaliti na vas krivnju za svoj propust, zadržite hladnu glavu i branite se činjenicama. Neozbiljan odnos prema novcu obit će vam se o glavu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će biti željni akcije, promjena i novih poznanstava. Privremeno ćete prorijediti kontakte s ljudima u čijem se krugu obično krećete. Pazite da vas povećana želja za uzbuđenjem i tjelesnim užicima ne dovede u nezgodnu situaciju. Posao koji dogovorite donijet će vam manji prihod no što biste željeli, ali će vam otvoriti vrata prema nečem boljem.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jennifer Flavin je horoskopski Lav, rođena je 14. kolovoza 1968. Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice, unesite dašak svježine u vezu. Uz pomoć Venere u vašem znaku, dobro ćete kotirati u društvu, no mogli biste odbiti od sebe nekog dopadljivog pretjeranim prohtjevima ili nejasnim signalima. Neke će Djevice zaključiti da je došao trenutak za preuzimanje inicijative i poslovno osamostaljenje. Saznanja i iskustva koja ste stekli pokazat će se vrlo korisnima.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će raščistiti pitanja koja ih dugo muče u vezi ili bliskom prijateljstvu. Nakon što otvoreno progovorite o onom što ste dosad prešućivali problematičan će se odnos normalizirati ili će puknuti. Kako god bilo, rasplet će biti povoljan po vas. Doznate li za razmirice između kolega, pokušajte ih diskretno usmjeriti prema miru. Nemojte se prejako angažirati da i sami ne upadnete u sukob.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Netko od bivših voljenih ponovno će Škorpionima svratiti u život. Obuzdajte oduševljenje jer bi nakon obećavajućeg početka moglo uslijedilo razočaranje. Mnogo su bolji izgledi za sreću s nekim novim. Ako vašu radnu sredinu snađu previranja, brzo ćete se snaći i izboriti se za bolji položaj. Isplata koju očekujete malo će zakasniti, no okolnosti će uskoro krenuti nabolje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Gladni uzbuđenja, Strijelci će biti skloni raznim nepodopštinama i riskiranju neovisno o svom ljubavnom i bračnom statusu. Samouvjeren nastup pomoći će vam da zagrijete nadređene za svoje prijedloge. Sigurni ste da vam nitko neće biti ravan ako vam ruke budu odriješene, no veća samostalnost povlači za sobom i višu odgovornost.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Monika Seleš u horoskopu je Strijelac, rođena je 2. prosinca 1973. Izvor: EPA / Autor: STEPHANE REIX

Jarci će naslutiti da im je veza zapala u kolotečinu i smišljati kako da je izvuku iz predvidljivosti. Ne poduzimajte ništa radikalno. Dovoljno je da budete ugodni i ne stvarate probleme. Neka vam prioritet bude očuvanje veze, dakako ako vam je stalo do toga. Nepoštivanje zadanih rokova, što inače nije vaša mana, moglo bi vas dovesti u sukob s nadređenima.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci Vodenjaci će susresti osobu koja im se tjelesno dopada, ali ne vibrira na njihovoj valnoj duljini. Znanac ili poluprijatelj mogao bi vas pokušati financijski iskoristiti, no vi ćete ga brzo razotkriti i spriječiti. Doći ćete u posjed korisnih podataka i dobiti podršku neočekivanog saveznika. Ako vas netko uvuče u raspravu, kratko izložite argumente i potom se povucite.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Paris Hilton je horoskopski Vodenjak, rođena je 17. veljače 1981. Izvor: Profimedia / Autor: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

Ribe će u ljubavi biti zahtjevne pa će im biti teško udovoljiti. Partner neće znati kako se ponašati u vašoj blizini jer će imati osjećaj da je sve što kaže ili napravi pogrešno. U želji da se dokažete sebi i drugima, radit ćete za dvoje. Priznanje kojem se nadate stići će u dogledno vrijeme. U novčanim pitanjima nećete se dati prevariti lažnim obećanjima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Jon Bon Jovi rođen je u znaku Riba 2. ožujka 1962. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia