POLAKO 'KUHAJU' PLIJEN

Intimna veza toliko im je potrebna da ponekad održavaju dvije ili tri: Je li Vaga najkoketniji i najnevjerniji znak?

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 20.09.2020 07:48
  • Objavljeno 20.09.2020 u 07:48
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Click4StockRF / Alamy / Alamy / Profimedia

Vladavina Vage počinje u utorak popodne - najbolje želje za pripadnike jednog od dva Venerina znaka (drugi je Bik) već su spremne. Po čemu se Vage ističu, koja je osobina njihov zaštitni znak? Znamo li da je njihov vladar planet ljubavi, ljepote i putenih užitaka, rekli bismo da je to vještina očijukanja. I to ne samo dok su solo. Vage to čine bez obzira na ljubavni status

Vage su prirodno talentirane za očijukanje. Ne moraju se puno pripremati ni naprezati. Rado se druže, imaju pravi pristup i znaju davati komplimente tako da ne zvuče ulizivački ni manipulativno. Najuspješnije je očijukanje ono koje se u prvi mah ne razlikuje od uljudne komunikacije bez interesa za produbljivanje odnosa. Vage su u tome virtuozi jer neprimjetno podižu temperaturu i polako kuhaju 'plijen'.

Iako su i muške Vage jake u ovom umijeću, ženske su predstavnice velemajstorice očijukanja. Puno se smješkaju, igraju se s kosom i odjećom, u pravim trenucima dižu i spuštaju pogled, zanimaju se za vaše poslove i hobije, smiju se vašim dosjetkama. Na svaki način nastoje pokazati da vas dvoje imate mnogo zajedničkog i da biste se ugodno provodili zajedno.

Često očijukaju bez ozbiljne namjere jer ih to zabavlja i jer im je u krvi. Ponekad samo žele napraviti nekog trećeg ljubomornim - sadašnjeg partnera, bivšeg partnera ili simpatiju koja odolijeva njihovim čarima. Budući da se iz početne faze njihovog koketiranja ne može razabrati stvarna namjera, mnoge se njihove 'žrtve' zagriju za Vagu prije nego što shvate da ih nije vidjela kao kandidate za vezu ili seks. 

Vagi je intimna veza izrazito potrebna. Toliko potrebna da ponekad održavaju dvije ili tri. Partner joj mora posvećivati pažnju i biti svakodnevno prisutan. Ne nužno radi seksa, nego radi razmjene pogleda, dodira i lijepih riječi. Ako tog ponestane, potražit će nadomjestak u paralelnoj vezi, koju će međutim obustaviti ako njen primarni partner postane dostupniji i privrženiji. Hoće li je njen (već bivši) ljubavnik osvetnički odati njenom partneru? Malo je vjerojatno da uopće zna za njegovo postojanje jer Vage spretno glume da su solo.

  • +9
  • +6

Gwyneth Paltrow horoskopska je Vaga, rođena je 27. rujna 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!