OGLEDALO, OGLEDALCE MOJE

Izgled im je izuzetno važan: Ovo su najtaštiji horoskopski znakovi

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 26.09.2020 07:36
  • Objavljeno 26.09.2020 u 07:36
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Ghislain & Marie David de Lossy / Cultura RF / Profimedia

Ogledalce, ogledalce moje, na svijetu najljepši tko je? U 'Snjeguljici' se ne spominje kojem je znaku pripadala zla maćeha, no zacijelo jest jednom od ovih horoskopskih prvaka taštine

Vaga

Apsolutni pobjednik u ovoj kategoriji. Venerinoj djeci vizualna je ljepota iznimno bitna. Za prijatelje i ljubavne partnere prije će odabrati nekog privlačne nego neugledne vanjštine, makar potonjeg krasilo više umnih i moralnih vrlina. U Vaginim se očima jedino visok društveni i ekonomski status može nositi s ljepotom.

Pred ogledalom provode više vremena no što možete zamisliti, a pomno osmišljavaju čak i ležerna izdanja. Jako im je stalo do tuđeg estetskog mišljenja i odobravanja, uključujući komentare na društvenim mrežama, na kojima rado objavljuju selfije. Ako i slikaju prirodne ljepote ili kulturne znamenitosti, one su tek pozadina za nasmiješenu i uređenu Vagu u prvom planu.

Prve su kad treba ukazati na tuđe modne gafove, a istovremeno su među najosjetljivijima na negativne komentare njihova izgleda te estetskih vrlina doma i vrta. Kritika ili ironija dirnut će ih u žicu i nadahnuti na osvetu, koja srećom nije škorpionskog tipa, nego se sastoji od protukritike, tračanja i širenja glasina.

  • +7
  • +4

Kim Kardashian horoskopska je Vaga, rođena je 21. listopada 1980.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bik

Drugi znak kojim vlada Venera voli biti zavodljiv i osvajati pozornost svojim likom ili imovinom. Osim vizualnog dojma, važna mu je materijalna vrijednost pa nije nimalo imun na statusne simbole i razmetanje njima. Tako će mu, osim zajedljivih primjedbi upućenih na račun njegova izgleda, taštinu povrijediti one o autu, smartfonu, odijelu, nakitu i - kulinarskim vještinama. Ozbiljna su konkurencija Vagi po količini objavljenih fotografija sebe ili stvarčica koje ih okružuju.

  • +6
  • +3

Melania Trump rođena je u znaku Bika 26. travnja 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Svoje mjesto u središtu pozornosti smatra prirodnim poretkom stvari, a vlastitu taštinu doživljava kao vrlinu. Ni ne pokušava sakriti tu svoju osobinu, već se njome ponosi. Ne vidi nijedan razlog zbog čega ne bi bilo tako, a možda mu upravo zato ona stoji bolje nego ijednom drugom znaku. Tko uskrati Lavu pohvale na račun njegove tjelesne vanjštine, outfita, statusnih simbola ili partnera, ne može računati na dobar odnos s njim. A tko ga aktivno uvrijedi, trebao bi se čuvati jer upravo je stekao nezgodnog neprijatelja.

  • +6
  • +3

Jennifer Lopez u horoskopu je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!