BEAUTY DVOJBE

Univerzalne i lijepe: Ove divne manikure neće nikad izaći iz mode

18.05.2024 u 22:42

Bionic
Reading

Njegovane ruke, uz lijepu manikuru, dat će svakoj modnoj kombinaciji onu posebnu notu s daškom elegancije

Ljubiteljica ste decentnih nude manikura, nježnih ružičastih tonova, razigranih boja poput npr. žute ili narančaste ili ultrachic neogothic palete?

Da, doista nije lako odlučiti koju manikuru odabrati, no bitno je uzeti u obzir i boju tena, oblik noktiju, stil...

Dobro je poznato da će primjerice kultna Chanelova boja laka za nokte između tamnocrvene i crne, tzv. rouge noir, svakom stajlingu dati sofisticiranu notu, a nikad ne možete pogriješiti ni vrlo nježnim nude tonovima jer su uvijek in.

  • +6
Kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: EMIL NICOLAI HELMS / AFP / PROFIMEDIA

Nedavno je tako kraljica Mary upečatljivim plavim noktima svom elegantnom looku udahnula dašak buntovnosti, a glumica Julianne Moore najradije bira tamne, gotovo crne nijanse.

Iako su hrabre i upečatljivije boje noktiju uvijek u trendu, ako se osjećate neodlučno, uvijek je preporučljivo igrati na sigurno. Nježne, prigušene, elegantne boje noktiju vjerojatno kasnije neće izazvati žaljenje, a sigurno će lijepo nadopuniti ton kože, duljinu noktiju ili odabir odjeće.

Pa ako ste još uvijek neodlučni pri pogledu na lakove na polici u kupaonici ili dok donosite odluku u beauty salonu, donosimo nekoliko cool prijedloga:

Pistacija zelena

Zelena se možda ne čini baš prvim izborom, ali ako želite isprobati nešto malo drugačije - ova nježna i prigušena nijansa pristaje i laska svim tonovima kože.

Nježna ružičasta

Roza nijanse sigurno nisu za svakoga. Umjesto toga isprobajte nježnu nijansu ružičaste jer donosi istu razigranu energiju, no bez intenziteta.

Tamnocrvena

Ako ipak težite tamnijim, hrabrijim nijansama, duboka, tamnocrvena uvijek izgleda elegantno. Smještena negdje između klasične crvene i istinske crne, ovo je još jedna nijansa koja pristaje svim bojama i funkcionira cijele godine.

Čokoladnosmeđa

Smeđa je itekako svestrana neutralna boja i slobodno možete eksperimentirati nijansama u rasponu od pješčane i tamnosmeđe do dubokog mahagonija, jer čokoladnosmeđi nokti trenutno su u trendu. Ključ je u pronalaženju savršene blistave nijanse koja izgleda očaravajuće i moćno.

Prljavobijela

Svi se slažu da 'papir' bijeli nokti mogu izgledati neukusno i čudno te zapravo ne funkcioniraju ni s hladnim ni s toplim podtonovima, ali tzv. prljavobijelom manikurom - mislimo na nijansu zobenog mlijeka - stvarno ne možete pogriješiti.